Bobby Păunescu, nostalgic după Monica Bîrlădeanu

Bobby Păunescu, nostalgic după Monica Bîrlădeanu

Bobby Păunescu şi Monica Bîrlădeanu au format un cuplu timp de opt ani

Regizorul Bobby Păunescu a postat zilele trecute pe Facebook două fotografii în care fosta iubită, Monica Bîrlădeanu, se plimbă goală prin apartamentul său din Los Angeles.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bobby Păunescu şi Monica Bîrlădeanu nu mai formează un cuplu de câteva luni, dar se pare că regizorului îi este dor de fosta iubită. Zilele trecute, Bobby Păunescu a postat pe contul său de Facebook două fotografii foarte incitante, în care Monica se plimbă dezbrăcată prin apartamentul deţinut de regizor în West Hollywood Hills, Los Angeles.

„O fantomă de Halloween în casa mea", a scris regizorul în dreptul uneia dintre poze.


Pentru cea de-a doua, explicaţia a fost mai lungă: „V-am spus că fantomele chiar există! Cel puţin de Halloween. Fantoma asta a fost în casa mea. Norocul meu că am avut aparatul foto aproape, ca să puteţ vedea şi voi ce am văzut eu". Bobby Păunescu a şi „tăguit-o" pe Monica în fotografiile în care apare aceasta, precizând şi locaţia în care au fost făcute pozele. Cei doi au decis în urmă cu câteva luni să pună capăt relaţiei de opt ani pe care o aveau.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările