Bobby Brown Jr., fiul cântăreţului Bobby Brown, a murit la vârsta de 28 de ani

Bobby Brown Jr., fiul cântăreţului Bobby Brown, a murit la vârsta de 28 de ani

Foto: Instagram

Bobby Brown Jr., fiul în vârstă de 28 de ani al cântăreţului Bobby Brown, a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles, informează CNN.

Poliţia a fost chemată miercuri, în jurul orei locale 13:50, iar decesul lui Brown a fost declarat la faţa locului. Potrivit autorităţilor, nu există suspiciunea comiterii unei crime.

În ultimii ani, familia Brown a suferit mai multe pierderi.

Cântăreaţa Whitney Houston, care a fost căsătorită cu Bobby Brown până în 2007, a murit pe 11 februarie 2012. Cu o afecţiune cardiacă şi pe fondul consumului de cocaină, ea s-a înecat în cada hotelului în care se afla. 

Trei ani mai târziu, fiica lor, Bobbi Kristina Brown, sora vitregă a lui Bobby Brown Jr., a fost găsită inconştientă în cada din casa ei din Roswell (Georgia). A fost internată şi, şase luni mai târziu, a murit, în iulie 2015, la vârsta de 22 de ani. Autopsia a dezvăluit că ea consumase droguri.

Brown a vrut ca iubitul ei, Nick Gordon, să fie răspunzător pentru moartea fiicei sale. El a fost găsit responsabil într-un proces civil. În ianuarie 2020, bărbatul a murit din cauza unei supradoze de heroină.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările