Bob Weinstein spune că a „divorţat“ de fratele său, Harvey Weinstein, de cinci ani: „Nu are nicio remuşcare faţă de victimele sale“

Bob Weinstein spune că a „divorţat“ de fratele său, Harvey Weinstein, de cinci ani: „Nu are nicio remuşcare faţă de victimele sale“

Bob Weinstein (stânga) alături de fratele său, controversatul producător Harvey Weinstein FOTO Getty Images

Bob Weinstein a vorbit într-un interviu pentru The Hollywood Reporter depre abuzurile fratelui său, Harvey Weinstein, care este acuzat de zeci de femei din industria showbizului american de hărţuire sexuală şi viol. Bob afirmă că a „divorţat“ cu cinci ani în urmă de fratele său din cauza comportamentului reprobabil faţă de toată lumea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bob Weinstein (62 de ani), fratele producătorului Harvey Weinstein (65 de ani) şi co-fondator al companiei de film Weinstein, a vorbit într-un interviu pentru publicaţia „The Hollywood Reporter“ despre istoricul abuzurilor sexuale ale fratelui său şi mărturiseşte că, în calitate de tată a trei fete, i se „frânge inima pentru toate femeile pe care le-a rănit“. 
 
„Trăiesc într-un coşmar. Fratele meu a cauzat o suferinţă enormă. Ca tată a trei fete, o spun din toată fiinţa mea – mi se frânge inima pentru toate femeile pe care le-a rănit“, a declarat Bob Weinstein.
 
Co-fondatorul companiei de film Weinstein admite că, în timp ce ştia că fratele lui este un afemeiat notoriu şi că îşi înşela soţia, nu avea nici cea mai vagă idee despre gravitatea faptelor sale. „Eu credeam că fratele meu avea pur şi simplu relaţii extra-conjugale, în general. Dar nici măcar nu avea o singură amantă. Era una după alta, şi cu asta eram la curent. Dar să se comporte aşa cum a fost descris în ancheta publicată de The New York Times? În niciun caz nu ştiam că era un asemenea abuzator. Şi modul în care a convins oamenii să facă anumite lucruri? Eu credeam că, în toate situaţiile, totul a fost consensual“, explică Bob Weinstein. 
 
Chiar dacă cei doi fondatori ai cunoscutei companii de film sunt fraţi, Bob Weinstein mărturiseşte că s-a îndepărtat de Harvey Weinstein de cinci ani, iar singurele conversaţii pe care le-au avut de-a lungul timpului au fost cele cu privire la afacerea pe care o deţineau împreună. 
 
„«Am divorţat» de fratele meu cu cinci ani în urmă. Şi cei care mă cunosc personal în această companie au înţeles faptul că nu suportam să fiu în preajma lui în nicio situaţie şi, cu siguranţă, fetele şi familia mea ştiau acest lucru. Nu puteam susţine înşelatul, minciuna şi, de asemenea, atitudinea sa faţă de orice persoană. A trebuit să «divorţez» de el ca să pot supravieţui“, a mărturisit fratele lui Harvey Weinstein. 
 
Bob Weinstein FOTO Getty Images
 
De când acuzaţiile de hărţuire sexuală la adresa lui Harvey Weinstein au ieşit la iveală, în urma publicării articolului din New York Times, Bob Weinstein spune că a mai vorbit de două ori cu fratele său. În ambele situaţii, afirmă Bob, Harvey Weinstein nu şi-a exprimat nicio remuşcare pentru faptele sale, în schimb, atenţia lui a fost îndreptată către descoperirea persoanei care a furnizat presei pontul despre abuzurile sale. 

„Harvey este mai preocupat, în acest moment, să afle cine l-a trădat. Nu are nicio remuşcare“
 
„Este incredibil cum, şi în acest moment, Harvey este mai preocupat să afle cine l-a trădat. Nu am auzit că s-ar îngrijora de răul pe care l-a făcut, de suferinţa victimelor sale, iar eu vreau ca ele să audă acest lucru. Harvey nu are nicio remuşcare“, a explicat Bob Weinstein. 
  
Cu privire la reprezentanţii companiilor Disney şi Amazon şi scenaristul şi actorul Lin-Manuel Miranda, care au anunţat că se vor retrage din proiectele companiei Weinstein, în urma scandalului, Bob Weinstein a promis că firma care poartă numele său de familie nu va fi vândută sau închisă. „Ştiu că toată lume spune «Închideţi această companie». Ei bine, nu au închis nici Fox News, nici NBC, în urma unor scandaluri, fratele meu este cel care ar trebui să plătească cu totul. Şi literalmente, fie că va fi incriminat în vreun fel sau altul, voi susţine orice decizie legată de condamnarea lui. Nu cred angajaţii acestei companii sau compania în sine ar trebui să plătească pentru răul produs de Harvey“, a mai spus Bob Weinstein. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: