Black a murit. Cântăreţul cunoscut pentru hitul „Wonderful Life“ avea 53 de ani VIDEO

Black a murit. Cântăreţul cunoscut pentru hitul „Wonderful Life“ avea 53 de ani VIDEO

Black a murit. Colin Vearncombe, este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru hiturile sale deja legendare „Wonderful Life“ şi „Sweetest Smile“ FOTO Arhivă

Black a murit. Colin Vearncombe, cunoscut publicului sub pseudonimul Black, a murit marţi, 26 ianuarie. Artistul avea 53 de ani. Anunţul morţii sale a fost făcut pe Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vearncombe era în stare gravă, într-un spital din Irlanda, de două săptămâni, în urma unui grav accident de maşină. Acesta fusese plasat în comă indusă, în timp ce medicii au anunţată săptămâna trecută că „are şanse minime să treacă peste“, notează „The Guardian“.

Pe pagina sa de Facebook a fost postat un anunţ simplu în care se specifică faptul că o declaraţie de presă detaliată urmează să fie publicată în curând. „Colin Vearncombe 26/5/1962 - 26/1/2016 You'll never walk alone“, se arată în mesaj.

În urma accidentului, Colin Vearncombe, al cărui nume de scenă este Black, prezinta multiple leziuni în zona capului şi a membrelor. „Colin este înconjurat de căldura familiei sale, care se roagă pentru el, iar medicii îi oferă toată îngrijirea de care are nevoie. Familia sa ar aprecia dacă fanii i-ar trimite energia pozitivă de care are atâta nevoie, pentru a se trezi din comă“, a transmis managerul de turneu al artistului britanic după producerea accidentului.

Black avea programat un concert la Bucureşti. În lumina acestor evenimente, concertul pe care artistul britanic urma să-l susţină pe 4 martie, la Hard Rock Cafe din Bucureşti, se va anula. Persoanele care au cumpărat bilete pentru evenimentul de la Bucureşti pot recupera contravaloarea acestora de la punctele de la care le-au achiziţionat.

Născut în Liverpool, Marea Britanie, pe 26 mai 1962, Black, pe numele adevărat Colin Vearncombe, este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru hiturile sale deja legendare „Wonderful Life“ şi „Sweetest Smile“. A lansat mai mult de zece albume de studio, precum şi mai multe materiale live în ultimii aproape 25 de ani. 

Black şi-a început activitatea muzicală în 1981, astfel că puţini iubitori ai pieselor lui cunosc că solistul, printre multe activităţi artistice, este şi poet, publicându-şi anul trecut şi prima colecţie de poezii: „I Am Not The Same Person“.

Artistul urmează să lanseze primul său album din ultimii şase ani în primăvara anului 2016. În 2014, Colin a lansat o campanie de finanţare pentru a sprijini apariţia noului produs discografic, alături de partenerul de studio, Calum MacColl. În ultimii doi ani a lansat doua EP-uri, a avut mai multe concerte în Europa şi Rusia, apariţii TV, trei turnee în Marea Britanie şi a fost oaspete de seamă în Moscova pe Stadionul Olimpic în faţa a peste 24.000 de oameni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: