Bill Cosby a făcut glume pe seama scandalului sexual în care este implicat: „Ai grijă când bei alcool în preajma mea“

Bill Cosby a făcut glume pe seama scandalului sexual în care este 
implicat: „Ai grijă când bei alcool în preajma mea“

Bill Cosby este acuzat de 20 de femei = de agresiuni sexuale şi chiar de viol FOTO Hepta

Actorul american Bill Cosby (77 de ani), acuzat în ultimele luni de comiterea mai multor abuzuri sexuale, a făcut o glumă pe seama scandalului în care este implicat, spunându-i unei femei care participa la show-ul său din Canada „să aibă grijă de bea în preajma lui“, în timp ce un fan din public l-a numit „violator“.

Deşi au fost anunţate proteste ca urmare a acuzaţiilor privind comiterea unor abuzuri sexuale care îi sunt aduse lui Cosby, actorul a declarat că are intenţia de a-şi onora obligaţiile contractuale. De altfel, în prezent, acesta susţine trei show-uri de comedie în trei oraşe din Canada, Kitchener, London şi Hamilton.

La evenimentul desfăşurat în London, în timpul spectacolului, o femeie din public s-a ridicat, moment în care Bill Cosby a întrebat-o de ce pleacă. Aceasta i-a răspuns că vrea să îşi ia o băutură şi l-a întrebat dacă ar vrea şi el ceva de băut. „Deja am ceva de băut“, a spus Cosby arătând spre o sticlă de apă. „Trebuie să fi atentă atunci când bei alcool în preajma mea“, a continuat comediatul. Reacţia publicului din sală a fost una variată, de la aplauze şi râsete la feţe vizibil şocate, iar scena a dat naştere unor discuţii aprise pe reţelele sociale, scrie „The Hollywood Reporter“.

 

Pe de altă parte, Ashton Patis, reporter la „Blackburn News“, a scris pe contul ei de Twitter că un alt membru al audienţei i-a strigat lui Cosby „Eşti un violator“, clipă în care actorul i-a cerut să oprească strigătele. Alţi reporteri prezenţi la show au scris pe aceeaşi platformă de microbligging că fanul a fost rapid evacuat din sală de către agenţii de pază. Foarte puţine imagini sau clipuri video au ieşit la iveală în urma show-ului, organizatorii impunând măsuri stricte. Un alt reporter pretinde că a fost evacuat din sală în timp ce filma cum poliţia locală încerca să calmeze un protestatar.

Bill Cosby, celebru pentru rolul unui simpatic tată de familie, de culoare, în sitcomul „The Cosby Show“, difuzat de postul NBC din 1984 până în 1992, se află în atenţia presei americane de când un alt actor, Hannibal Buress, a spus că starul american este „un violator“, în timpul unui spectacol, în octombrie, în Philadelphia, oraşul natal al lui Cosby, arată Mediafax. Aproximativ 20 de femei au ieşit din umbră în ultimele luni şi l-au acuzat pe Bill Cosby de agresiuni sexuale şi chiar de viol. Cele mai multe dintre ele spun că actorul le-a drogat şi le-a încurajat să consume alcool pentru a le face să devină vulnerabile. Actorul american Bill Cosby a depus, la rândul său, o plângere în justiţie contra unei femei care l-a acuzat de agresiune sexuală şi a afirmat că reclamanta a încercat să îl şantajeze, cerându-i 250.000 de dolari în schimbul renunţării la acele acuzaţii.

Actorul american nu a fost pus oficial sub acuzare pentru o presupusă molestare sexuală din 1974, a anunţat în decembrie Procuratura din Los Angeles. Acuzaţia, formulată de o femeie din California, Judy Huth, a depăşit termenul de prescriere reglementat de legislaţia din acest stat american. Judy Huth a afirmat recent că actorul Bill Cosby a molestat-o sexual pe vremea când ea avea vârsta de 15 ani, în celebrul conac Playboy din Los Angeles.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: