Bianca Drăguşanu, ameninţată cu bătaia de necunoscuţi: „Sunt în faţa blocului tău, intru peste tine şi peste fiica ta în casă, făi!“

Bianca Drăguşanu, ameninţată cu bătaia de necunoscuţi: „Sunt în faţa blocului tău, intru peste tine şi peste fiica ta în casă, făi!“

Bianca Drăguşanu a mers miercuri seară la Secţia 7 de Poliţie din Capitală, alături de un avocat, pentru a depune o plângere în legătură cu trei telefoane de ameninţare primite din partea unor bărbaţi necunoscuţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În ultimele 48 de ore am fost sunată de pe trei numere de telefon diferite. Primul apel l-am primit ieri seară (n.r. marţi) de la cineva care m-a sunat şi înjurat. Al doilea, la fel, în seara de miercuri. La al treilea apel am înregistrat. Zicea: «Te bat, te fac, te dreg!» Ultimul mi-a zis: «Sunt în faţa blocului tău, intru peste tine şi peste fiica ta în casă, făi!» La ultimul apel m-am panicat maxim! Poliţiştii m-au întrebat dacă s-a întâmplat în ultima vreme vreun incident. Nu, eu nu am de împărţit nimic cu nimeni. Aceste trei apeluri au legătură între ele”, a declarat Bianca Drăguşanu la Antena Stars.
 
Citeşte pe Click.ro ce spune Drăguşanu despre legătura dintre ameninţări şi fostul său soţ, Alex Bodi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările