Bianca Andreescu, invitată în emisiunea lui Jimmy Fallon: campioana de la US Open a stârnit hohote de râs când a dezvăluit ce star şi-ar dori să o felicite

Bianca Andreescu, invitată în emisiunea lui Jimmy Fallon: campioana de la US Open a stârnit hohote de râs când a dezvăluit ce star şi-ar dori să o felicite

Bianca Andreescu, alături de Jimmy Fallon

După ce a devenit prima sportivă din Canada care a câştigat trofeul US Open, Bianca Andreescu (19 ani) a fost invitată în emisiunea lui Jimmy Fallon, „The Tonight Show“, de la NBC, unde l-a învăţat pe simpaticul realizator o schemă cu racheta şi a dezvăluit de la ce star şi-ar dori să primească felicitări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bianca Andreescu a învins-o în două seturi (6-3, 7-5) pe Serena Williams în finala de la US Open şi a devenit prima tenismenă din Canada care a câştigat prestigiosul trofeu. 
 
Victoria sa a avut ecouri în toată lumea, iar pe 9 septembrie a fost invitată în emisiunea celebrului Jimmy Fallon. 
 
„E un sentiment atât de plăcut. Am făcut istorie în Canada, sunt cu adevărat binecuvântată“, a mărturisit Bianca la NBC. 
 
Jimmy Fallon a continuat prin a înşira câteva dintre recordurile pe care Bianca le-a înregistrat anul acesta, printre care faptul că în urmă cu mai puţin de un an era pe locul 152 în clasamentul mondial feminin, iar acum este pe locul 5, dar şi faptul că este prima jucătoare născută în anii 2000 care câştigă un titlu de Mare Şlem. „Canada e înnebunită după tine“, i-a mai spus Fallon. 
 
„Mă faci să roşesc. Sincer, ultimele zile au fost destul de agitate şi nu am avut şansa de a mă linişti şi de a analiza lucrurile. Anul trecut a fost destul de nebun, am avut o accidentare gravă la spate, iar faptul că acum am putut câştiga acest trofeu e cu adevărat foarte special“, a declarat sportiva. 
   
 

Ea a precizat şi că a fost o onoare să joace împotriva unei sportive legendare cum e Serena Williams. 
„Să joc o finală cu Serena, am visat la acest moment mult timp. E o nebunie, sincer. Sigur că simţi presiunea şi te emoţionează când te gândeşti că joci împotriva unei sportive legendare. E destul de şocant, dar cred că am reuşit să-mi controlez destul de bine emoţiile. Cred că anul acesta am reuşit să transform presiunea în avantajul meu“, a mai spus Andreescu. 
 
Sportiva, care s-a născut din părinţi români, a dezvăluit că a primit mesaje de felicitări de la nume mari, între care cântăreaţa Shanaia Twain, premierul Canadei Justin Trudeau şi de la fosta legendă a baschetului Steve Nash. 
 
Întrebată de Jimmy Fallon dacă este vreo vedetă pe care o admiră şi care nu a felicitat-o, Bianca a replicat: „Drizzy. Champagnepapi. Încă te aştept“. Sportiva s-a referit la rapperul canadian Drake, Drizzy fiind nickname-ul folosit de cântăreţ pe Twitter, iar Champagnepapi fiind cel de pe Instagram. Deşi Drake este celebru pentru faptul că a felicitat în mod public numeroşi sportivi care au scris istorie pentru Canada, o posibilă explicaţie în acest caz ar fi faptul că este şi cunoscut ca fiind un mare fan al Serenei Williams. El a participat la două dintre finalele disputate de americancă la Wimbledon. 
 
În încheiere, Bianca Andreescu a încercat să-l înveţe pe Jimmy Fallon să învârtă racheta de tenis. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: