Beyonce a recunoscut playback-ul peste imnul american: „ Sunt foarte mândră de performanţa mea!“

Beyonce a recunoscut
playback-ul peste imnul american: „ Sunt foarte mândră de
performanţa mea!“

Beyonce, interpretând imnul american live, la conferinţa de presă pentru Super Bowl FOTO Reuters

La conferinţa de presă pentru finala campionatului American de fotbal (Super Bowl), de joi, 31 ianuarie, Beyonce le-a demonstrat tuturor celor care au criticat-o pentru playback-ul de la ceremonia de învestitură a preşedintelui Barack Obama, de ce este cu adevărat în stare. Într-un moment emoţionant, artista şi-a început discursul prin interpretarea live a imnului american.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

„Sunt o perfecţionistă şi obişnuiesc să fac repetiţii pănă mor, iar de data aceasta n-am avut timp să repet cu orchestra. Era un eveniment televizat şi un moment foarte foarte emoţionant pentru mine şi m-am simţit foarte mândră.“, a mărturisit cântăreaţa, vizibil emoţionată.

„Din cauza condiţiilor meteo şi a întârzierii, nu am vrut să-mi asum niciun risc. Era momentul preşedintelui şi am vrut să-mi fac ţara mândră. 

De aceea am hotărât să cânt peste varianta înregistrată, lucru des întâlnit în industria muzicală. Sunt foarte mândră de interpretarea mea.“, a mai spus aceasta.

Potrivit ABC News, cântăreaţa în vârstă de 31 de ani a garantat că la Super Bowl va cânta live „Am repetat foarte mult şi în mod sigur voi cânta live. Asta mi-a fost dat să fac, pentru asta m-am născut.“ , a declarat aceasta.

Artista a declarat că va face un anunţ la finalul concertului din cadrul Super Bowl, dând presei de înţeles că este vorba despre un nou turneu. Ea a refuzat să confirme o reuniune a trupei „Destiny’s Child“ pe scenă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările