Beyonce şi Jay Z au plătit bani grei pentru un tur de noapte la Luvru, unde şi-au făcut un „selfie“ cu Mona Lisa

Beyonce şi Jay Z au plătit bani grei pentru un tur de noapte la Luvru, unde şi-au făcut un „selfie“  cu Mona Lisa

Beyoncé şi Jay-Z sunt căsătoriţi din 2008 şi au un singur copil, pe Blue Ivy

Cântăreţa Beyoncé şi soţul ei, raperul Jay Z, au încins spiritele în mediul online după ce au publicat o fotografie în care apar alături de cunoscutul tablou Mona Lisa, în afara orelor normale de vizită. În loc să se bucure de operele de artă, cele două vedete au preferat să îşi facă mai multe selfie-uri.

Recent, Beyoncé, alături de Jay Z şi de fiica lor, Blue Ivy, au vizitat galeria de artă de renume mondial Luvru, în cadrul unui tur privat. Aceştia, în loc să admire sau să pozeze operele de artă, au preferat să îşi realizeze mai multe selfie-uri.

Alături de soţul ei, Beyoncé a pozat cu spatele la tabloul realizat de Leonardo DaVinci adoptându-i stilul enigmaticului personaj: un zâmbet discret şi braţele încrucişate. Vedeta nu a uitat nici de fetiţa ei, făcându-i o serie de fotografii în timp ce stătea pe o gură de aerisire.

„Părea că nici nu se uitau la tablourile fantastice. Şi-au petrecut tot timpul uitându-se la telefoane“, a declarat un parizian revoltat de gestul celor doi. Astfel, „The Telegraph“ i-a acordat acesteia titlul de „cel mai supărător selfie“.

Cu o distincţie asemănătoare se pot „mândri“ şi alte vedete precum: Kim Kardashian în timp ce poza purtând un costum de baie, Rihanna şi poza ei alături de un leneş, animal pe care de dispariţie şi care în Thailanda constituie materia primă a unei pieţe negre, selfie-ul realizat de Ellen DeGeners, alături de mai multe vedete, la gala Oscar din acest an sau pretinsul selfie pe care l-a realizat doctorul actriţei de comedie Joan Rivers în timp ce aceasta se afla sub anestezie.

Beyoncé şi Jay-Z sunt căsătoriţi din 2008 şi au un singur copil, pe Blue Ivy, născută în ianuarie 2012. Împreună formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: