Beyoncé a denunţat moartea lui George Floyd la Minneapolis: Avem nevoie de justiţie VIDEO

Beyoncé a denunţat moartea lui George Floyd la Minneapolis: Avem nevoie de justiţie VIDEO

Beyoncé a denunţat, vineri seară, moartea lui George Floyd, un afro-american care şi-a pierdut viaţa în urma unei arestări violente la Minneapolis. Într-un mesaj video, publicat pe Instagram, cântăreaţa americană le-a cerut fanilor să se mobilizeze.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Avem nevoie de justiţie pentru George Floyd. Am fost martori la moartea a în plină zi. Avem inimile sfâşiate. Nu putem să normalizăm această durere", a spus starul. 
 
Beyoncé a vorbit despre faptul că "rasismul se răspândeşte în Statele Unite" şi cere încetarea "crimelor fără sens din partea oamenilor". 
 
"Nu mai vrem ca persoanele de culoare să fie considerate drept mai puţin umane, nu putem întoarce privirea", a afirmat ea. "George este din familia noastră şi a umanităţii noastre. El face parte din familie pentru că este un cetăţean american". 
 
"Am văzut prea des aceste crime violente şi fără consecinţe. Da, cineva a fost arestat, dar justiţia este departe de a fi făcută", a adăugat ea. 
 
Poliţistul Derek Chauvin, implicat în moartea lui George Floyd, a fost acuzat de omor de gradul trei (omucidere involuntară" şi arestat de autorităţile locale. O decizie care nu a calmat manifestanţiile care a loc de câteva zile în SUA şi care s-au multiplicat noaptea trecută în mai multe oraşe din ţară. 
 
Beyoncé îşi invită fanii să semneze o petiţie, comunicată pe pagina sa de Instagram, şi să "continue să se roage pentru pace şi compasiune, şi pentru vindecarea ţării".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: