Beyoncé şi colega sa, hărţuite sexual într-un turneu. Dezvăluirile tatălui artistei: „Erau minore. M-au sunat plângând“

Beyoncé şi colega sa, hărţuite sexual într-un turneu. Dezvăluirile tatălui artistei: „Erau minore. M-au sunat plângând“

Beyoncé şi colega sa, Kelly Rowland, au fost hărţuite sexual în adolescenţă FOTO Guliver/Getty Images

Tatăl lui Beyoncé (38 de ani), Mathew Knowles (67 de ani) a dezvăluit că artista şi una din fostele ei colege, Kelly Rowland (38 de ani), au fost hărţuite sexual în timpul unui turneu de pe vremea când erau minore.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tatăl lui Beyoncé a afirmat, în timpul unui interviu, că fiica sa şi Kelly Rowland au fost hărţuite sexual de membrii trupei R&B Jagged Edge într-un turneu pe care l-au avut la începutul anilor 2000, scrie Daily Mail
 
Incidentul s-ar fi petrecut când cele două fete erau minore şi se aflau în turnee cu grupul lor Destiny's Child, iar managerul trupei era Mathew Knowles.
 
„Acum, să ne amintim că fetele erau minore. Aveau 16 ani, iar băieţii aveau 21 şi 22 de ani. Aveam o datorie de tată, dar şi o obligaţie în faţa legii“, a declarat Knowles. fără să facă publice numele presupuşilor făptaşi.
 
„M-au sunat Kelly şi Beyoncé plângând. Au spus că au fost hărţuite constant de doi dintre membrii trupei Jagged Edge. A trebuit să le spun celor care se ocupau de turneu, literalmente, să îi dea jos pe băieţi din autocar, în Baton Rouge, Los Angeles“, a mai povestit tatăl lui Beyoncé. 
 
Când a fost întrebat cum a procesat el informaţia ca tată, Mathew a spus: „Nu vom vorbi despre asta în faţa camerei“.
 
Michelle Williams, Kelly Rowland şi Beyoncé au făcut parte din trupa Destiny's Child FOTO Guliver/Getty Images
 
Destiny's Child a fost o trupă americană de R&B şi pop. La început trupă de patru membre, a devenit în cele din urmă un trio, care consta în Beyoncé Knowles, Kelly Rowland, şi Michelle Williams. Grupul a lansat patru albume de studio şi a vândut 100 de milioane de discuri în toată lumea, devenind cea mai de succes trupă de fete din toate timpurile.
 
Kelly Rowland, Beyoncé şi Michelle Williams au cântat la Super Bowl 2013 FOTO Guliver/Getty Images
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările