B'estfest, pe ultima sută de metri

B'estfest, pe ultima sută de metri

B'estfest Summer Camp

Festivalul B'estfest Summer Camp, organizat în Tunari, a intrat pe ultima sută de metri. După ce două dintre cele mai aşteptate trupe, Garbage şi Röyksopp au urcat deja pe scenă şi au încântat mulţimea adunată la festival, în cea de-a treia zi a venit rândul celor de la Pulp şi Caro Emerald să facă acelaşi lucru.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele mai populare două scene ale B'estfestului, Ciuc Premium Stage şi Coca-Cola Stage, vor sări în aer începând cu ora 16.30 când îşi va începe concertul formaţia Ţapinarii.

De la 21.05 va concerta Caro Emerald (scena Ciuc Premium) şi va fi urmată de Skindred (22.25, pe scena Coca-Cola). De la miezul nopţii pe scena Ciuc îşi va face apariţia capul de afiş al acestei zile, mult aşteptata trupă Pulp.

Pentru cei care nu au apucat să îşi cumpere bilete sau abonamente pentru festival există o ultimă alternativă: biletul cumpărat de la intrare. Acesta costă 150 de lei pentru cea de-a treia zi a festivalului.

Pentru cei care nu au maşină, bicicletă sau bani de taxi s-a înfiinţat o linie specială de RATB care circulă d tur și retur de la Charles de Gaulle pâna la B'estfest Park, iar preţul unei călătorii este de 3,5 lei.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările