Bérénice Bejo, actriţa din filmul de Oscar „Artistul“, şi regizorul Michel Hazanavicius vin la Bucureşti

Bérénice Bejo, actriţa din filmul de Oscar „Artistul“,
şi regizorul Michel Hazanavicius vin la Bucureşti

Bérénice Bejo şi Michel Hazanavicius au câştigat un Oscar pentru filmul „The Artist“ FOTO Wire Photos/AFP

Actriţa Bérénice Bejo şi Michel Hazanavicius, regizorul producţiei „The Artist/Artistul“, premiată cu cinci Oscaruri, inclusiv la categoria Cel mai bun film străin, sunt invitaţii de onoare ai celei de a şaptea ediţii a Balului de Caritate de Halloween, care va avea loc pe 25 octombrie, la Palatul Parlamentului din Capitală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alături de cei doi invitaţi internaţionali se va afla şi regizorul Cristian Mungiu, care are şi el în palmares cinci distincţii la Festivalul de la Cannes, inclusiv marele trofeu Palme D’Or.

Aflaţi pentru prima dată în România la invitaţia lui Cristian Mungiu, care este şi iniţiatorul festivalului Les Films de Cannes à Bucarest, Berenice şi Michel vor fi invitaţii speciali ai balului organizat de Asociaţia OvidiuRo, eveniment care are ca scop strângerea de fonduri pentru programul „Fiecare Copil în Grădiniţă“.

Cu această ocazie, cei doi oaspeţi îi vor oferi criticului de film, Irina Margareta Nistor, premiul Friedrich Niemann Lifetime Achievement Award, pentru întreaga activitate. Alături de cele două celebrităţi, pe scenă vor mai urca şi personalităţi ale cinematografiei româneşti, precum Victor Rebengiuc şi regizorul Călin Peter Netzer.

Ediţia din acest an a Halloween Charity Ball, prezentată de Amalia Enache şi Dragoş Bucurenci, are ca temă Magia Filmului şi este cu atât mai importantă cu cât Asociaţia OvidiuRo, fondată de Leslie Hawke, mama actorului Ethan Hawke, şi Maria Gheorghiu, aniversează 10 ani de când schimbă destinul a mii de copii săraci.

În această toamnă, aproximativ 2.200 de copii din peste 40 de comunităţi din 11 judeţe intră în ciclul de învăţământ preşcolar ca rezultat al programului „Fiecare Copil în Grădiniţă“. Fondurile care se strâng la Halloween Charity Ball vor ajuta în continuare copiii săraci să meargă la grădiniţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările