Benone Sinulescu îi dă în judecată pe Dan Capatos şi Cătălin Bordea, deranjat că a fost numit homosexual: „Mint ca nişte porci ordinari şi asta îi va costa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Benone
Sinulescu spune că îi va trage la răspundere pe cei doi moderatori
FOTO Arhivă
Benone Sinulescu spune că îi va trage la răspundere pe cei doi moderatori FOTO Arhivă

Benone Sinulescu (78 de ani) vrea să îi dea în judecată pe Dan Capatos şi Cătălin Bordea, realizatori ai emisiunii mondene „Un show păcătos“, după ce aceştia au făcut presupuneri pe seama orientării sexuale a interpretului de muzică populară. Benone Sinulescu spune că nu accepta ca imaginea să îi fie pătată de „emisiuni de trei lulele“ făcute pentru rating.

„Ce au făcut ei pentru ţara asta? Eu măcar las ceva în urmă“

Deranjat de presupunerile pe care Dan Capatos şi Cătălin Bordea le fac în emisiunea „Un show păcătos“, prin care au spus că artistul ar fi homosexual, Benone Sinulescu a declarat că îi va da pe cei doi în judecată şi va cere şi daune morale. „Sunt supărat foc pe nemernicii de Capatos şi colegul lui care mă ponegresc în emisiuni şi îi voi da în judecată. Sper că voi reuşi, că merită. Au zis despre mine nişte lucruri murdare, mizerabile... Că au circulat zvonuri că n-am s..ă, că sunt homo... După 58 de ani de când cânt, ei vin să-mi terfelească imaginea“, a declarat Benone Sinulescu pentru Ziarul Ring.

„Ce-au făcut ei pentru ţara asta? Eu măcar las ceva în urmă, melodii cunoscute de toată lumea, nu emisiuni de trei lulele, trei surcele. Sunt foarte nervos. Mint ca nişte porci ordinari şi asta îi va costa pentru că voi cere daune morale. Nu se poate aşa ceva! Am tăcut destul. N-au rating şi vor să facă audienţă cu noi?! Dacă nu ştii mare lucru despre un om, orientează-te, citeşte despre el! Nu vreau să arunce cu noroi în mine toţi netrebnicii pentru că îi trag la răspundere, deja am şi aranjat“, a mai spus interpretul de muzică populară.

Soţia lui Benone Sinulescu a pierdut cinci sarcini

Acesta a mărturisit că deşi nu are copii, soţia lui pierzând cinci sarcini, mai mulţi aşa-zişi copii i-au trecut pragul casei, cerându-şi dreptul la avere. „Sunt căsătorit de 35 de ani, dar n-am copii pentru că soţia a pierdut cinci sarcini. De-a lungul carierei, mi-au venit la uşă vreo trei copii care, chipurile, ar fi fost ai mei. Când i-am scuturat mai bine, habar nu aveam cine sunt ei şi mamele lor. Nu s-a ajuns la teste ADN. Înainte să mă căsătoresc, am mai avut relaţii cu alte femei, nu e o ruşine, că fiecare trecem prin metamorfoza asta. Au fost multe femei în viaţa mea, că am fost în prim-plan şi am fost răsfăţat. Pe vremuri, eram extrem de solicitat şi umpleam singur un stadion, aşa că era normal să am şi multe admiratoare. Nu sunt şi n-am fost niciodată frumos, dar sunt un tip conciliant şi cu bun-simţ“, a povestit Benone.

Benone Sinulescu este originar din comuna Siriu, judeţul Buzău. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu diverşi interpreţi de muzică populară printre care Irina Loghin. După 1989, a abordat şi stilul etno-dance şi colaborat în acest sens cu formaţia Ro-Mania. Ion Iliescu i-a conferit artistului, la 29 noiembrie 2002, Crucea naţională Serviciul Credincios clasa a III-a, „pentru crearea şi transmiterea cu talent şi dăruire a unor opere literare semnificative pentru civilizaţia românească şi universală“. El i-a mai conferit la 7 februarie 2004 şi Ordinul Meritul Cultural în grad de Mare Ofiţer, Categoria D - „Arta Spectacolului“, „în semn de apreciere a întregii activităţi şi pentru dăruirea şi talentul interpretativ pus în slujba artei scenice şi a spectacolului“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite