Beckham şi ¨Regele Votcii¨ se bat pentru casa lui Clooney

Beckham şi ¨Regele Votcii¨ se bat pentru casa lui Clooney

Vila lui George Clooney

Villa Oleandra¨, reşedinţa de pe malul lacului Como din Italia a lui George Clooney este de vânzare de mai multă vreme.

Ştiri pe aceeaşi temă

Victoria şi David Beckham, potrivit ziarului ¨Corriere della Sera¨, buni prieteni cu actorul american, au petrecut deja acolo câteva zile. Astfel, deoarece fotbalistul englez s-a ataşat foarte mult de vila lui Cloomey, a decis să îi facă o ofertă serioasă lui George.


¨M-am îndrăgostit de peisajul minunat de acolo. Atât Victoriei cât şi mie ne place foarte mult pentru acolo este multă linişte. Pe deasupra, este şi aproape de Milano şi îmi doresc să trăiesc acolo cu familia mea¨ a declarat Beckham după ce a stat în Villa Oleandra, portivir sursei citate.


Beckham însă va trebui să se bată în oferte cu un om de afaceri rus foarte înstărit. Acesta din urmă se numeşte Tariko Roustam, are 48 de ani şi este supranumit ¨regele votcii ruseşti¨. El este fondatorul mărcii ¨Russian Standard Vodka¨. În anul 2009, revista ¨Forbes¨ a anunţat că rusul avea o avere de 738.879.858 de milioane de euro.


Administratorii locali din oraşul Laglio, cel în care se află vila lui Clooney, au declarat că plecarea lui Clooney ar putea afecta negativ economia şi turismul din oraş. După ce actorul american s-a mutat acolo, preţul la case a crescut de la 1000 de euro pe metru pătrat la 10.000 de euro pe metru pătrat. Astfel, odată cu plecarea lul Clooney ar scădea valoarea reşedinţelor din zonă, dar şi potenţialul turistic. Pe de altă parte, dacă Beckham s-ar muta în locul actorului american, situaţia nu s-ar schimba foarte mult. Totodată, sursa citată susţine că şi Berlusconi a arătat un vag interes pentru casa actorului american, însă nu s-a pornit nicio tratativă.

Vezi aici VIDEO cu Clooney în interiorul vilei ¨Oleandra¨ şi află ce oferte i-au fost făcuteE

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările