Bebeluşul Ducesei Meghan a înregistrat un record impresionant, cu mult peste George şi Charlotte

Bebeluşul Ducesei Meghan a înregistrat un record impresionant, cu mult peste George şi Charlotte

Meghan Markle FOTO Guliver/Getty Images

Ducesa de Sussex Meghan Markle (37 de ani) şi Prinţul Harry (34 de ani) vor deveni părinţi pentru prima dată în doar câteva luni, iar copilul acestora a înregistrat deja un record impresionant.

Bebeluşul Prinţului Harry şi al Ducesei Meghan, care urmează să vină pe lume la finalul lunii aprilie, a declanşat o mulţime de pariuri referitoare la data naşterii, sexul şi numele lui, potrivit Mirror
 
Datorită pariurilor create în jurul noului copil din familia regală, primul al Ducilor de Sussex, site-ul de pariuri bookmakers.tv a dezvăluit că este vorba de încasări de peste 10 milioane de dolari. 
 
Acest lucru este cu mult mai mult decât suma pariurilor puse înainte de naşterea Prinţului George şi a Prinţesei Charlotte, care s-a ridicat la 3,8 milioane de dolari.
 
Purtătorul de cuvânt al companiei Philip Trampe a declarat: „Popularitatea Ducilor Meghan şi Harry este în afara graficelor, iar veştile despre ei trimit publicul într-o frenezie de pariuri de proporţii epice. Fanii sunt atât de dornici să speculeze referitor la fiecare aspect ce ţine de bebeluş regal, iar milioane dintre ei pariază pe numele, data venirii pe lume şi sexul acestuia, printre multe alte predicţii“.
 
„Până în prezent, nunta lui Harry cu Meghan a fost evenimentul regal care a atras cel mai mare număr de pariuri. Cu toate acestea, copilul nenăscut al cuplului atrage deja mai mult decât dublul acestei sume în pariuri deja“, mai spune acesta.
 
15% dintre cei care şi-au pariat banii pe cum se va numi bebeluşul mizează pe Diana. 

Deşi familia regală britanică nu comunică niciodată sexul şi data exactă a naşterii bebeluşilor, se pare că Ducesa de Sussex nu a ţinut cont de această regulă. Aşadar, naşterea primului copil al cuplului regal este aşteptată la sfârşitul lunii aprilie sau la începutul lunii mai, potrivit confidenţelor făcute de fosta actriţă în timpul unei apariţii publice, scrie AFP, citată de News.ro.
 
Într-o vizită la Birkenhead, în suburbiile oraşului Liverpool (nord-vestul Angliei), Meghan şi Harry au petrecut 40 de minute salutând publicul venit să-i primească şi au răspuns unor întrebări privind naşterea „bebeluşului regal“, unul dintre cele mai aşteptate evenimente din Marea Britanie. 
 
Ducele şi Ducesa de Sussex, care s-au căsătorit în mai 2018, nu par să îşi dorească să afle sexul copilului înainte de naştere. „Am întrebat-o dacă este fată sau băiat şi mi-a răspuns că nu ştie şi că şi-au dorit să fie o surpriză“, a mărturisit Kitty Dudley, o fetiţă în vârstă de 9 ani, tot pentru AP. 
 
În schimb, casele de pariuri dau ca sigură o fetiţă, în timp ce există şi numeroase speculaţii că ducii ar putea avea gemeni, în mare parte datorită burticii de gravidă foarte proeminentă. 
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: