„Beat It!“: Julia Louis-Dreyfus a terminat şedinţele de chimioterapie. Gestul emoţionant făcut de cei doi fii ai actriţei VIDEO

„Beat It!“: Julia Louis-Dreyfus a terminat şedinţele de chimioterapie. Gestul emoţionant făcut de cei doi fii ai actriţei VIDEO

Actriţa americană Julia Louis- Dreyfus (56 de ani), diagnosticată cu cancer la sân în urmă cu patru luni, a terminat şedinţele de chimioterapie, iar băieţii ei au sărbătorit într-o manieră inedită şi au reuşit să o înveselească.

Ştiri pe aceeaşi temă

Julia Louis- Dreyfus, renumită pentru rolurile din sitcomul „Seinfeld“ şi din serialul HBO„Veep“, şi-a anunţat fanii că vineri a fost ultima zi de chimioterapie. 
 
Cei doi băieţi ai vedetei, Charlie şi Henry Hall, au vrut să-şi încurajeze mama, aşa că s-au filmat în timp ce dansau şi făceau playback pe hit-ul „Beat It!“, al lui Michael Jackson. Filmarea este însoţită de mesajul: „Ultima zi de chimio a mamei! Beat It! Cu dragoste!“
 
„Băieţii mei frumoşi au făcut acest video pentru mine astăzi, în ultima mea zi de chimioterapie. Nu-i aşa că sunt nişte drăguţi?“, a scris la rândul ei actriţa distribuind pe Instagram clipul. 
 
 
Julia Louis- Dreyfus a anunţat în luna septembrie a anului trecut că a fost diagnosticată cu cancer la sân şi s-a arătat încrezătoare că va învinge boala. Actriţa a primit vestea la o zi după ce a câştigat cel de-al şaselea premiu Emmy pentru interpretararea Selinei Meyer, vicepreşedinte al Statelor Unite, din „Veep“. Odată cu acest trofeu, Julia Louis-Dreyfus a devenit actriţa care a câştigat cele mai multe statuete Emmy pentru un singur rol.   
 
„Vesta bună e că am cel mai bun grup format din prieteni şi familie, care mă susţine şi căruia îi pasă de mine. Vestea proastă este că nu toate femeile sunt atât de norocoase, aşa că haideţi să luptăm împotriva tuturor formelor de cancer şi să facem îngrijirea medicală universală o realitate“, declara actriţa. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: