Bat clopotele de nuntă pentru Pitt şi Angelina Jolie. Din nou

Bat clopotele de nuntă pentru Pitt şi Angelina Jolie.
Din nou

De ani de zile, presa internaţională anunţă ca iminenta nunta actorilor Brad Pitt şi Angelina Jolie. De data aceasta chiar se va întâmpla, scrie thesun.co.uk, care aduce un argument plauzibil: actorul în vârstă de 50 de ani a obţinut  licenţa pentru nuntă, valabilă doar 90 de zile, potrivit legii.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Totul indică o nuntă în luna mai, la sfârşitul Festivalului de Film de la Cannes. Sunt hotărâţi să aibă o ceremonie în Franţa“, a declarat o sursă pentru „The Sun“. Cele două staruri vor să se căsătorească în capela din incinta proprietăţii pe care o deţin, Chateau Miraval. Potrivit legislaţiei franceze, însă, toate nunţile trebuie să aibă loc numai la primărie.

Planurile cuplului s-ar putea „ciocni“ cu cele ale fostei soţii a lui Brad Pitt, actriţa Jennifer Aniston. Aceasta vrea să se căsătorească cu iubitul ei, Justin Theroux, în aceeaşi perioadă, lucru ar ar putea duce la o adevărată vânătoare de invitaţi celebri. 

Au existat zvonuri conform cărora actriţa avea să participe la nunta lui Pitt, în ciuda faptului că acesta a părăsit-o pentru Angelina. „Toată această bunăvoinţă se va duce pe apa sâmbetei dacă data nunţii lui Brad va coincide cu a ei. Jennifer o va vedea ca pe o tentativă de a o întrece şi se va duce o bătălie pentru invitaţii de la Hollywood. Ştie că vor fi judecaţi în funcţie de importanţa invitaţilor“, a mărturisit aceeaşi sursă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările