Barbra Streisand şi-a lansat prima carte

Barbra Streisand şi-a lansat prima carte

Barbra Streisand obişnuieşte să-şi proiecteze singură locuinţele

În ciuda titlului, „Pasiunea mea pentru design“, artista presară în carte detalii din viaţa ei. Primul volum al Barbrei Streisand vorbeşte despre dragostea ei pentru arhitectură, artă şi mobilier. Povestirile se învârtesc în jurul casei sale de vis din Malibu, California.

Ştiri pe aceeaşi temă

Săptămâna trecută, cântăreaţa şi actriţa americană Barbra Streisand (68 de ani) şi-a văzut în magazine prima ei carte, potrivit Reuters. Nu este vorba despre povestirea memoriilor de pe platourile de filmare şi nici despre albumele muzicale pe care le-a vândut în peste 71 de milioane de exemplare. În cartea sa de debut, „Pasiunea mea pentru design" („My Passion for Design"), artista a vorbit despre dragostea ei pentru arhitectură, artă şi mobilier.

Deşi titlul cărţii te trimite cu gândul la amenajări de locuinţe, în paginile sale, vedeta presară poveşti din viaţa şi din cariera ei care i-au influenţat alegerile pe care le-a luat în proiectarea casei ei de vis din Malibu, California, casă pe care o împarte cu soţul ei, James Brolin (70 de ani). Cartea poate fi compărată online, la un preţ redus, de 36 de dolari.

Încă nu-şi scrie autobiografia

În introducerea cărţii, ­Streisand povesteşte cum îi place să-şi petreacă dimineţile: în pat, având-o la picioare pe căţeluşa ei, Samantha. Acolo îi place să scrie, să citească şi să mănânce. „Cred că (aceste povestiri personale, n. red.) o fac mult mai interesantă", a declarat Barbra Streisand despre faptul că în carte a vorbit la persoana întâi. „Oamenii mi-au cerut să-mi scriu autobiografia, dar deocamdată, nu vreau să merg atât de departe şi să scriu despre ceva atât de personal", a declarat artista, menţionând că, chiar şi aşa, unele detalii personale s-au „furişat" în ca

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările