Barbra Streisand s-a scuzat pentru comentariile făcute despre acuzatorii lui Michael Jackson: „Cuvintele nu reflectă adevăratele mele sentimente“ FOTO

Barbra Streisand s-a scuzat pentru comentariile făcute despre acuzatorii lui Michael Jackson: „Cuvintele nu reflectă adevăratele mele sentimente“ FOTO

Barbra Streisand FOTO Getty Images

Cântăreaţa şi actriţa Barbra Streisand (76 de ani) a explicat comentariile făcute recent despre acuzatorii lui Michael Jackson şi s-a scuzat pentru că nu şi-a ales cuvintele cu mai mare atenţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Barbra Streisand le-a cerut scuze celor doi bărbaţi care susţin că au fost abuzaţi sexual în copilărie de către megastar, după ce actriţa a declarat recent că Wade Robson şi James Safechuck păreau mai degrabă „fericiţi să fie acolo“ şi că Michael Jackson „nu i-a omorât“, având în vedere că ambii bărbaţi s-au căsătorit şi au copii în prezent.  
 
Sâmbătă seară, actriţa a transmis presei americane: „Ca să fiu foarte clară, nu există vreo situaţie în care să fie OK ca cineva să profite de inocenţa copiilor. A fost dureros să aud poveştile pe care aceşti doi bărbaţi le-au împărtăşit şi simt doar compasiune pentru ei. Singurul rol al unui părinte este să îşi protejeze copiii. Este clar că părinţii celor doi tineri au fost, de asemenea, victimizaţi şi seduşi de faimă şi fantezie“, potrivit news.ro. 
 
Cunoscuta actriţă a publicat scuze şi pe contul ei de Instagram: „Îmi pare foarte rău pentru neînţelegerile şi durerea create pentru că nu mi-am ales cuvintele despre Michael Jackson şi victimele lui cu mai mare grijă, pentru că, aşa cum sunt tipărite, cuvintele nu reflectă adevăratele mele sentimente. Nu am vrut să reduc trauma trăită de aceşti băieţi în niciun fel. Am remuşcări şi sper că James şi Wade ştiu că îi respect cu adevărat şi îi admir pentru că au spus adevărul lor“.
 
Image result for barbra streisand michael jackson
Michael Jackson şi Barbra Streisand FOTO via MichaelJackson.com
 
Cântăreaţa şi actriţa Barbra Streisand a declarat pentru The Times că îi crede pe bărbaţii care îl acuză pe Michael Jackson de molestare, dar a spus că ei erau încântaţi, copii fiind, „să fie acolo“.
 
Artista premiată cu Emmy, Grammy, Oscar şi Tony, a spus că îi crede pe Wade Robson şi James Safechuck, care susţin în documentarul „Leaving Neverland“ că au fost abuzaţi sexual de Jackson când au fost copii, însă „ei erau încântaţi să fie acolo“. 
 
„Nevoile lui sexuale erau nevoile lui sexuale, pornite din orice fel de copilărie a avut sau din ADN. Poţi să spui «molestaţi», dar acei copii, aşa cum i-aţi auzit spunând, erau încântaţi să fie acolo. Amândoi s-au căsătoriţi şi amândoi au copii, aşa că nu i-a omorât”, a declarat Streisand.
 
Printre dezvăluirile şocante din documentar, Robson (36 de ani) povesteşte cum a fost molestat de Jackson de la 7 la 14 ani. De cealaltă parte, Safechuck (41 de ani), care a apărut alături de Jackson într-o reclamă Pepsi, a declarat că a fost abuzat de cântăreţ de la vârsta de 10 ani. Cel din urmă povesteşte şi cum „s-a căsătorit“ cu artistul chiar în dormitorul acestuia din ferma Neverland. Jackson i-ar fi oferit băieţelului un inel cu diamante drept verighetă. 
 
Documentarul „Leaving Neverland“ a avut premiera, în luna ianuarie, la festivalul Sundance. Producţia HBO - Channel 4 a fost difuzată la HBO US pe 3 şi 4 martie, în două părţi, şi a fost unul dintre cele mai urmărite documentare ale reţelei. 
 
Familia starului pop a dat în judecată HBO pentru defăimare şi cere daune de 100 de milioane de dolari.
   
 

Efectele „Leaving Neverland“

Producătorii serialului „The Simpsons“ nu au stat pe gânduri foarte mult în urma difuzării documentarului. Episodul „Stark Raving Dad“, lansat în septembrie 1991 şi considerat un episod emblematic al programului de televiziune, a fost înlăturat. Jackson şi-a împrumutat vocea personajului Leon Kompowsky, care îl întâlneşte pe Homer Simpson într-un azil. 

De asemenea, mai multe posturi de radio din Canada şi Olanda au încetat să mai difuzeze muzica lui Michael Jackson, după ce BBC Radio 2 a luat această decizie încă de la finalul lunii februarie, iar o statuie a lui Michael Jackson a fost înlăturată din expoziţia National Football Museum din Manchester. 

Pe de altă parte, fanii din întreaga lume s-au organizat folosind hashtagul „#MJInnocent“ pentru a-l apăra pe Michael Jackson. În Marea Britanie şi Olanda, zeci de persoane au ieşit în stradă pentru a susţine nevinovăţia cântăreţului. Unii dintre ei au lansat campanii de strângere de fonduri pentru a plăti postere care să fie afişate pe autobuzele londoneze cu sloganul „Faptele nu mint. Oamenii da. MJInnocent“. 

Fanii lui Michael Jackson demonstrează în faţa clădirii postului de televiziune olandez NPO împotriva difuzării documentarului Leaving Neverland în Hilversum, Olanda FOTO Getty Images

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: