Barbra Streisand, despre acuzatorii lui Michael Jackson din documentarul HBO: „Amândoi s-au căsătorit şi amândoi au copii, aşa că nu i-a omorât“ VIDEO

Barbra Streisand, despre acuzatorii lui Michael Jackson din documentarul HBO: „Amândoi s-au căsătorit şi amândoi au copii, aşa că nu i-a omorât“ VIDEO

Barbra Streisand FOTO Getty Images

Cântăreaţa şi actriţa Barbra Streisand (76 de ani) a afirmat că îi crede pe bărbaţii care îl acuză pe Michael Jackson de molestare, dar spune că erau încântaţi, copii fiind, „să fie acolo“.

Barbra Streisand l-a întâlnit pe Michael Jackson de câteva ori şi este o mare admiratoare a starului. Ea a declarat pentru The Times că „a fost prea dureros“ pentru cei doi bărbaţi care îl acuză de molestare în documentarul „Leaving Neverland“, scrie news.ro. 
 
Artista premiată cu Emmy, Grammy, Oscar şi Tony, a spus că îi crede pe Wade Robson şi James Safechuck, care susţin că au fost abuzaţi sexual de Jackson când au fost copii, însă „ei erau încântaţi să fie acolo“.

 
Streisand a afirmat că, de fiecare dată când l-a întâlnit pe Jackson, el a fost „foarte drăguţ, foarte copilăros“, potrivit sursei citate. 
 
„Nevoile lui sexuale erau nevoile lui sexuale, pornite din orice fel de copilărie a avut sau din ADN. Poţi să spui «molestaţi», dar acei copii, aşa cum i-aţi auzit spunând, erau încântaţi să fie acolo. Amândoi s-au căsătorit şi amândoi au copii, aşa că nu i-a omorât“, a declarat vedeta. 
 
Întrebată dacă este supărată pe Jackson, ea a replicat: „Este o combinaţie de sentimente. Îmi pare rău pentru copii. Îmi pare rău pentru el. Dau vina, cred, pe părinţii care ar permite copiilor lor să doarmă cu el. De ce ar fi avut Michael nevoie de copii îmbrăcaţi ca el în show-uri?“.

Printre dezvăluirile şocante din documentar, Robson (36 de ani) povesteşte cum a fost molestat de Jackson de la 7 la 14 ani. De cealaltă parte, Safechuck (41 de ani), care a apărut alături de Jackson într-o reclamă Pepsi, a declarat că a fost abuzat de cântăreţ de la vârsta de 10 ani. Cel din urmă povesteşte şi cum „s-a căsătorit“ cu artistul chiar în dormitorul acestuia din ferma Neverland. Jackson i-ar fi oferit băieţelului un inel cu diamante drept verighetă. 
 
Documentarul „Leaving Neverland“ a avut premiera, în luna ianuarie, la festivalul Sundance. Producţia HBO - Channel 4 a fost difuzată la HBO US pe 3 şi 4 martie, în două părţi, şi a fost unul dintre cele mai urmărite documentare ale reţelei. 
 
Familia starului pop a dat în judecată HBO pentru defăimare şi cere daune de 100 de milioane de dolari.
   

Efectele „Leaving Neverland“

Producătorii serialului „The Simpsons“ nu au stat pe gânduri foarte mult în urma difuzării documentarului. Episodul „Stark Raving Dad“, lansat în septembrie 1991 şi considerat un episod emblematic al programului de televiziune, a fost înlăturat. Jackson şi-a împrumutat vocea personajului Leon Kompowsky, care îl întâlneşte pe Homer Simpson într-un azil. 
 
De asemenea, mai multe posturi de radio din Canada şi Olanda au încetat să mai difuzeze muzica lui Michael Jackson, după ce BBC Radio 2 a luat această decizie încă de la finalul lunii februarie, iar o statuie a lui Michael Jackson a fost înlăturată din expoziţia National Football Museum din Manchester. 
 
„Aud că n-ar trebui să mai ascultăm muzica lui Michael Jackson pentru că ar fi făcut nişte abuzuri. Cine crede asta să coboare imediat din metrou (e făcut de tiranul Ceauşescu), să stingă becul (Edison avea păreri scandaloase despre diverse subiecte), să fie reţinut şi cu lumânarea (nu se ştie nimic despre viaţa intimă a inventatorului ei, mai bine fiţi prudenţi), să nu calce în KFC (colonelul era un mic monstru), să evite Roma şi alte câteva sute de locuri istorice ridicate de tirani, să-şi astupe ochii şi urechile când e vorba de artişti ca Leonardo şi Ceaikovschi, etc. Cel mai bine e să vă retrageţi la ţară, dar şi acolo fiţi cu ochii în patru: niciodată nu ştii ce vecin îşi abuzează capra. Am auzit că unii o trag de ţâţe, să-i fure laptele taman când iedul are mai mare nevoie“, a scris jurnalistul Dan Mazilu. 
 
Pe de altă parte, fanii din întreaga lume s-au organizat folosind hashtagul „#MJInnocent“ pentru a-l apăra pe Michael Jackson. În Marea Britanie şi Olanda, zeci de persoane au ieşit în stradă pentru a susţine nevinovăţia cântăreţului. Unii dintre ei au lansat campanii de strângere de fonduri pentru a plăti postere care să fie afişate pe autobuzele londoneze cu sloganul „Faptele nu mint. Oamenii da. MJInnocent“. 
 
Fanii lui Michael Jackson demonstrează în faţa clădirii postului de televiziune olandez NPO împotriva difuzării documentarului Leaving Neverland în Hilversum, Olanda FOTO Getty Images

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: