Bărbaţii din viaţa lui Audrey Hepburn. Motivul pentru care actriţa şi-a părăsit marea iubire înainte de nuntă

Bărbaţii din viaţa lui Audrey Hepburn. Motivul pentru care actriţa şi-a părăsit marea iubire înainte de nuntă

Hepburn şi-a căutat toată viaţa fericirea şi s-a aruncat în relaţii nepotrivite

În ciuda imaginii sale curate, Hepburn s-a bucurat de mai multe aventurii extraconjugale. Cu toate acestea, nu a avut noroc în dragoste, iar lista ei de relaţii era tot timpul în creştere. Înainte să aibă o legătură cu Mel Ferrer şi Andrea Dotti, actriţa s-a îndrăgostit de William Holden. Idila a fost detaliată într-o carte, Audrey And Bill.

Hepburn a fost regina eleganţei şi a strălucit în filme precum Roman Holiday, Breakfast at Tiffany's şi My Fair Lady, iar Holden a fost băiatul dur de la Hollywood.

După o aventură începută pe platourile comediei romantice Sabrina, Holden a fost de acord să-şi părăsească familia şi să se căsătorească cu ea.

Hepburn îl vedea pe Holden drept „cel mai frumos bărbat întâlnit vreodată” şi îl numea îngerul ei păzitor. Actorul, în vârstă de 44 de ani, nu nu era doar cu 11 ani mai în vârstă decât Hepburn, dar era şi un bărbat căsătorit cu trei copii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările