Bărbat arestat după ce a intrat prin efracţie în reşedinţa Sandrei Bullock. Vedeta era acasă

Bărbat
arestat după ce a intrat prin efracţie în reşedinţa Sandrei
Bullock. Vedeta era acasă

Sandra Bullock a devenit celebră jucând în special în comedii şi în filme romantice, dar acum preferă să se reorienteze spre roluri din repertoriul dramatic FOTO Reuters

Un bărbat a fost arestat după ce a intrat prin efracţie în vila din Los Angeles a actriţei Sandra Bullock, duminică, în timp ce vedeta americană se afla în reşedinţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit site-ului TMZ.com, bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost arestat de poliţia din Los Angeles, fiind suspectat de tentativă de furt şi spargere de locuinţă.

Incidentul s-a produs duminică dimineaţă, în timp ce actriţa Sandra Bullock, în vârstă de 49 de ani, se afla în reşedinţă, informează contactmusic.com.

Poliţia din Los Angeles l-a arestat pe suspect în jurul orei locale 06:30.

Sandra Bullock nu a fost rănită în timpul acestui incident.

Nu se ştie deocamdată dacă bărbatul, în vârstă de 39 de ani, se afla la Los Angeles pentru a o urmări pe vedeta americană sau pentru a încerca să fure diverse bunuri din locuinţa acesteia.

Sâmbătă seară, Sandra Bullock a participat la o gală la Los Angeles, alături de Matthew McConaughey, Keanu Reeves şi Hugh Grant, unde a fost recompensată cu o distincţie originală - Decade of Hotness Award. Vedeta din filmul „Gravity“ a primit cu bucurie acest trofeu şi a făcut câteva glume în discursul ei de acceptare a premiului.

„Mă simt de parcă aş fi la înmormântarea mea. «Decade of Hotness»... Mă întreb oare care deceniu? Am mai multe (decenii) la activ. Premiul ar trebui să se numească «Decade of Hot Mess». Mă descurc la capitolul acesta şi sunt în continuare convinsă că mă aflu aici doar pentru că altcineva s-a retras şi organizatorii aveau nevoie de cineva, foarte repede, iar ei ştiau că eu îmi petrec întotdeauna ziua de sâmbătă la mine acasă“, a declarat actriţa americană.

Sandra Bullock, în timp ce primea premiul „Decade of Hotness“, alături de Matthew McConaughey, Keanu Reeves şi Hugh Grant FOTO Reuters

„Vă mulţumesc pentru această onoare. Este un trofeu uluitor pentru o femeie de 49 de ani. Vreau să mulţumesc tuturor coafezelor şi experţilor în machiaj care au creat această iluzie, pentru că eu nu arătam în acest fel în urmă cu două ore“, a adăugat Sandra Bullock.

Sandra Bullock a fost recompensată cu premiul Oscar la categoria „cea mai bună actriţă“ pentru rolul interpretat în filmul „Povestea unui campion/The Blind Side“.

Actriţa americană, care a devenit celebră jucând în special în comedii şi în filme romantice, pare să prefere în ultimii ani roluri din repertoriul dramatic şi a putut fi văzută pe marile ecrane în filmul „Extremely Loud and Incredibly Close“, cu Tom Hanks şi Viola Davis.

Cel mai recent film în care apare Sandra Bullock este „Gravity 3D: Misiune în spaţiu“, care a avut premiera la începutul lunii octombrie. În filmul „Gravity“, regizat de Alfonso Cuarón, Sandra Bullock interpretează, alături de George Clooney, rolul unui astronaut aflat în derivă în spaţiu, după ce naveta spaţială pe care se afla a fost distrusă în timpul efectuării unei ieşiri pe orbită. Pentru acest rol, Sandra Bullock a fost din nou nominalizată la Oscarul pentru cea mai bună actriţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările