Aylin Cadîr a născut. Prima imagine cu băiatul cântăreţei FOTO

Aylin Cadîr a născut. Prima imagine cu băiatul cântăreţei FOTO

Aylin şi-a ascuns sarcina timp de trei luni, dar pe 8 martie a făcut anunţul FOTO Facebook

Aylin Cadîr (30 de ani), fostă componentă a trupei Pops, a devenit mamă pentru prima oară. Aceasta a postat pe Facebook o poză cu băieţelul ei, alături de hashtag-ul #pavelali.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aylin Cadîr a devenit mamă pentru prima oară, artista publicând pe Facebook prima imagine cu băieţelul ei. Fotografia a strâns mii de aprecieri din partea fanilor ei care au felicitat-o. Totodată, la descrierea pozei, artista a pus hashtag-ul #pavelali, care, probabil, va fi numele de botez al micuţului.

Aylin şi-a ascuns sarcina timp de trei luni, dar pe 8 martie a făcut anunţul. „La mulţi ani tuturor mămicilor! Se zice că e cel mai frumos rol pe care-l poţi avea ca femeie, aşa că m-am gândit să încerc şi eu! Happy Mother’s Day. Da, sunt însărcinată“, a specificat ea pe Facebook la acea dată. Cu toate acestea, a fost foarte discretă în privinţa vieţii personale şi nu a dat detalii despre sarcină.

FOTO Facebook

Aylin Cadîr şi soţul ei Traian sunt împreună de 12 ani. S-au căsătorit în 2011, Traian luând-o prin surprindere într-o dimineaţă. „După câţiva ani am început să îmi doresc un inel pe deget, mi se întâmpla să mă trezesc cântând marşul nupţial când coboram treptele scărilor“, povestea ea.

Aylin Cadîr, artistă româncă de origine turcă, s-a remarcat în 2002 în cadrul concursului „Alege A.S.I.A.“, în urma căruia a fost înfiinţată trupa Pops, din care a făcut parte alături de Diana Bişnicu, Mono Anthea Szikszay şi Tina Geru. În 2007, a apărut în serialul „Cu un pas înainte“, de la Pro TV, în rolul Elenei Crăciun, o adolescentă săracă, dar talentată şi ambiţioasă. În anul 2010 a apărut în telenovela „Iubire şi Onoare“ sub numele de Aysha, a patra soţie a Emirului. Aylin joacă şi în piese de teatru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: