Aylin Cadîr: „De când a început toată nebunia asta, am senzaţia că aş fi sub apă şi îmi ţin respiraţia.” Viaţa actriţei în pandemie

Aylin Cadîr: „De când a început toată nebunia asta, am senzaţia că aş fi sub apă şi îmi ţin respiraţia.” Viaţa actriţei în pandemie

Actriţă cu proiectele teatrale în aer, din cauza scenariului roşu în care se află acum Bucureştiul, şi mămică a doi copii mici, Aylin (34) a vorbit despre schimbările din viaţa ei de zi cu zi, căsnicia de aproape 10 ani şi planurile pe care şi le face, în familie, pentru Crăciun şi Revelion.

A devenit cunoscută în 2002, când a participat la show-ul TV Alege ASIA, după care s-a bucurat de un succes şi mai mare cu trupa Pops. Tot în acea perioadă, mai exact la 17 ani, l-a întâlnit pe actualul soţ şi tată al celor doi copii ai ei, Traian Paicu. Actriţa de origine turcă îşi împarte acum viaţa între copiii Pavel şi Amza, proiectele ei profesionale, aşa schimbătoare cum sunt ele în momentul de faţă, şi hobby-urile care au de-a face cu tot ce-i frumos pe lumea asta.

Cum e să fii mămică de doi băieţi mici în plină pandemie? Ce înţeleg ei din toată situaţia actuală?

Nu cred că cei care nu înţeleg sunt copiii. Pentru adulţi par să fie mai complicate purtatul măştii şi distanţarea. Pentru copii este foarte clar. Există un virus pe nume “colonavilus”, care ne obligă să ne spălăm mai des pe mâini, să purtăm măşti, să nu mai împărţim din ce avem cum făceam înainte, să nu mai mergem la locuri de joacă sau să nu mai facem play-date-uri. Pentru copii este clar şi se supun cu atâta naturaleţe că, dacă eşti un adult cu mintea prezentă, te doare puţin.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările