Ava Gardner, femeia pe care Frank Sinatra a iubit-o până la sfârşitul vieţii. Cum au ajuns să aibă o relaţie şi de ce s-au despărţit

Ava Gardner, femeia pe care Frank Sinatra a iubit-o până la sfârşitul vieţii. Cum au ajuns să aibă o relaţie şi de ce s-au despărţit

Ava Gardner şi Frank Sinatra şi-au otrăvit căsnicia cu sentimentele de gelozie (Foto:Profimedia)

O iubire adevărată, dar nebună, asta au avut Frank Sinatra şi Ava Gardner.Sinatra a fost unul dintre cei mai populari artişti ai secolului XX, iar Gardner o actriţă celebră care cocheta cu muzica. Amândoi erau căsătoriţi şi Frank chiar avea trei copii cu prima sa soţie, Nancy, atunci când viaţa i-a adus pe acelaşi drum.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sentimentele din ei erau prea puternice, aşa că nu au acceptat obstacolele. Când Sinatra a văzut fotografia lui Ava într-o revistă, şi-a spus că se va căsători cu femeia aceea într-o zi.

S-au întâlnit pentru prima dată la petrecerea unui prieten. Frank a fost uimit de frumuseţea Avei, dar el nu a impresionat-o la prima vedere. Actriţa îl considera arogant şi îngrozitor. Drumurile li s-au intersectat din nou la petrecerea aniversară a MGM. Ava a trecut pe lângă Sinatra în Cadillac-ul ei verde, şi-a ridicat pălăria pentru a-i atrage atenţia şi ochii li s-au întâlnit. Gardner şi-a amintit acea privire.

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: