Au scăpat la timp! Celebrităţile care au crezut în religii controversate şi au făcut parte din organizaţii dubioase şi adesea nocive

Au scăpat la timp! Celebrităţile care au crezut în religii controversate şi au făcut parte din organizaţii dubioase şi adesea nocive

Religiile controversate au adus vedetele în atenţia publicului într-o nouă ipostază, cea de membri ai unor organizaţii dubioase şi adesea nocive. Iată ce s-a întâmplat cu unele dintre cele mai cunoscute celebrităţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Brad Pitt

Fostul mentor scientolog al actorului a făcut mărturisiri neaşteptate, dezvăluind pentru publicaţia The Sun că acesta a urmat ritualuri de purificare într-o saună, alături de iubita lui de la acea vreme, Juliette Lewis. În timp ce John Travolta şi Tom Cruise sunt mândri de apartenenţa la acest cult considerat nociv şi dubios, Brad a dorit să nu se afle niciodată că ar fi avut legături cu Scientologia. Michael Mallen, fostul supraveghetor din cadrul sectei, a dezvăluit câteva detalii neştiute despre perioada în care Pitt cocheta cu acest cult. Se pare că el ar fi participat la ritualul de purificare denumit Rundown, care constă în a sta câteva ore într-o saună pentru a-ţi purifica atât trupul, cât şi mintea. Aflat, la acea vreme, într-o relaţie cu Juliette Lewis, scientoloagă practicantă, Brad ar fi urmat, între 1991 şi 1993, sesiuni alături de o adolescentă de 15 ani, fata unor membrii fideli ai bisericii. El a stat zilnic cu ea în sectă, timp de o lună, fără a se apropia, însă, sexual.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările