Au fost răpiţi, dar au scăpat cu viaţă! Celebrităţile care au trecut prin situaţii de urgenţă

Au fost răpiţi, dar au scăpat cu viaţă! Celebrităţile care au trecut prin situaţii de urgenţă

„Alo, aici 911, care este urgenţa dumneavoastră?” „Am fost răpit!” Cam aşa ar fi sunat conversaţia dintre aceste staruri hollywoodiene şi operatorul 911, dacă victimele ar fi apelat serviciul american de urgenţe. Dar n-au reuşit să ceară ajutorul şi iată ce s-a întâmplat!

Ştiri pe aceeaşi temă

Benedict Cumberbatch

Pe vremea când încă nu era un nume faimos în Cetatea Filmului, actorul britanic se afla în Africa de Sud cu doi dintre prietenii lui şi s-au aflat, toţi trei, într-o situaţie foarte periculoasă. În 2005, când erau în Durban, Benedict şi amicii lui au oprit maşina, la marginea unui drum, pentru a schimba un cauciuc. Făcuseră pană. Nimic neobişnuit în asta, doar că, pe când îşi vedeau ei de treaba lor, au apărut, din senin, şase indivizi armaţi.

Aceştia le-au cerut toţi banii pe care-i aveau la ei, după care i-au legat pe actor şi prietenii lui şi i-au luat cu ei, în maşina lor. Îi răpiseră. I-au dus într-o zonă mai retrasă, unde Cumberbatch a fost luat brutal din maşină şi aruncat la pământ. Actorul se gândea, în acele secunde preţioase, că gata, totul avea să se termine pentru el. Credea că îi venise sfârşitul! 

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: