Arşinel se consideră umilit de Nicuşor Dan: „Nu am mai fost lăsat la teatru”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
alexandru arsinel foto

Alexandru Arşinel iese din casă strict pentru medic sau pentru a merge la teatru, unde a rămas colaborator. A devenit recent pensionar, după ce primarul Nicuşor Dan nu i-a mai prelungit contractul cu Teatrul Constantin Tănase, unde a jucat peste 60 de ani şi a deţinut funcţia de director.

„Nu m-a deranjat niciodată frigul, dar nu am o stare bună, o încărcătură fizică suficient de robustă să-mi permit mişcare prea multă… Nu prea am putere. Nu am mai fost lăsat la teatru… Nu mi s-a mai prelungit contractul din luna august a anului trecut, de către primarul actual. Pot să joc... Am rămas colaborator al Teatrului Constantin Tănase. Prin rotaţie, ne vine rândul mai greu.

Când am renunţat la conducerea teatrului, mi s-a propus un post de consilier artistic şi urma să intru pe acest post. De jucat, joc o dată sau de două ori pe lună, nu pot să zic că mi-a interzis să joc, dar e pe aproape! S-a purtat urât! După 60 de ani de carieră şi tot ce am făcut eu pentru teatru… Niciun du-te-ncolo… foarte urât.” a spus actorul.

Citiţi articolul integral pe Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite