Arnold Schwarzenegger le cere iertare femeilor care l-au acuzat de hărţuire sexuală: „Am depăşit limita şi îmi pare rău“ FOTO

Arnold Schwarzenegger le cere iertare femeilor care l-au acuzat de hărţuire sexuală: „Am depăşit limita şi îmi pare rău“ FOTO

Arnold Schwarzenegger FOTO Guliver/Getty Images

Actorul Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 71 de ani, le-a cerut iertare femeilor care l-au acuzat de hărţuire sexuală, într-un interviu pentru Men’s Health.

Ştiri pe aceeaşi temă

Arnold Schwarzenegger a fost acuzat de hărţuire sexuală de mai multe femei cu mult înainte de izbucnirea scandalului Harvey Weinstein şi a campaniei #MeToo de la Hollywood. 
 
Mai multe femei l-au acuzat pe actor că le-a atins în mod indecent fără permisiunea lor în anul 2013, în timpul campaniei electorale pentru funcţia de Guvernator al statului California. 
 
Într-un interviu recent pentru revista Men’s Health, actorul de 71 de ani a declarat că dacă s-ar putea întoarce în timp, le-ar trata diferit pe femeile din viaţa sa. 
 
„Privind în urmă, îmi dau seama că am depăşit limita de câteva ori şi am fost primul care şi-a cerut scuze pentru asta. Îmi pare rău şi îmi cer scuze“, a declarat Arnold. 
 
„Când am devenit guvernator, am vrut să mă asigur că nimeni, inclusiv eu, nu va mai repeta această greşeală. De aceea am început nişte cursuri de prevenire şi informare c privire la hărţuirea sexuală, pentru a înţelege, din punct de vedere legal, dar şi din punct de vedere comportamental, ce este acceptabil şi ce nu“, a adăugat Schwarzenegger. 
 
FOTO Flickr
 
Vorbind despre mişcarea #MeToo, actorul a răspuns: „Nu mi-am schimbat perspectiva. Sunt bărbat. Nu-mi voi schimba perspectiva asupra a cine sunt. Femeia de care am fost cel mai îndrăgostit a fost în mare parte mama mea. O respect, a fost o femeie extraordinară. Eu am respectat întotdeauna femeile“. 
 
Ceea ce s-a schimbat a fost, în schimb, părerea actorului despre oponenţii săi politici, pe care îi numea, în 2004, „femei“, cu sensul de „laşi“: „În acel moment, aşa am simţit să le spun. Am improvizat. I-am numit laşi pentru că nu erau în stare să-şi asume vreun risc. Le era frică de orice. În general, politicienii vor să facă puţine lucruri, care să nu implice riscuri. Dar asta a fost pe termen scurt. Pe termen lung nu este bine să spui acest lucru, pentru că vrei să lucrezi cu ei“.  
 
Schwarzenegger şi-a cerut iertare şi în trecut pentru „comportamentul nepotrivit“ pe care l-a avut faţă de femei de-a lungul timpului. Actorul menţiona, totuşi, faptul că nu-şi poate aminti cu exactitate ce a făcut greşit, din moment ce acuzaţiile datau cu mulţi ani în urmă. 
 
„Multe dintre ele (n.r. acuzaţii) nu sunt adevărate“, menţiona actorul în 2013. De asemenea, în 2011, „Terminatorul“ recunoştea că a făcut un copil cu menajera casei, Patty Baena (55 de ani), pe când era căsătorit cu jurnalista americană Maria Shriver (65 de ani). 

Biografie Arnold Schwarzeneger 
 
Actor, culturist şi politician american de origine austriacă, supranumit „Stejarul austriac“ în timpul carierei de culturist şi „Schwarzy“ în timpul carierei de actor, Arnold Schwarzenegger a devenit cunoscut în ultimii ani şi sub numele de „Governator“ (contragere amuzantă între „Guvernator“ şi „Terminator“). 
 
A devenit o vedetă de talie mondială şi unul dintre cei mai cunoscuţi culturişti din lume, având în palmares cinci titluri de Mister Univers şi şapte titluri de Mister Olympia.
 
După ce a fost guvernator al statului California, între 17 noiembrie 2003 şi 3 ianuarie 2011, Arnold Schwarzenegger şi-a reluat cariera cinematografică şi a jucat în mai multe filme.
 
Cel de-al şaselea opus din franciza „Terminator“, produs de Paramount, cu Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton, va fi lansat în toamna lui 2019. Paramount a amânat lansarea filmului pe 22 noiembrie 2019, după ce iniţial fusese anunţată pe 26 iulie 2019. 
 
Cea mai nouă peliculă din franciză este produsă de Skydance şi Paramount şi va fi regizată de Tim Miller, care şi-a făcut debutul în lungmetraj cu ”Deadpool”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: