Arnold Schwarzenegger (72), Sylvester Stallone (73) şi Jean-Claude Van Damme (59), seniorii filmelor de acţiune. Sunt greu de pensionat

Arnold Schwarzenegger (72), Sylvester Stallone (73) şi Jean-Claude Van Damme (59), seniorii filmelor de acţiune. Sunt greu de pensionat

Poate că n-au în palmares premii mari, dar au adus pe ecrane blockbusterul de acţiune. Un gen în care excelează şi azi, deşi sunt la vârsta la care cei mai mulţi se lasă de meserie. Continuă să facă furori şi acum!

Ştiri pe aceeaşi temă

Arnold Schwarzenegger (72 de ani) 

Avere: 400 mil. $ 
Căsnicii: 1 (Maria Shriver)
Copii: 5 (Katherine, Christina, Patrick, Christopher, Joseph)
 
El e austriacul care a demonstrat că poţi trăi Visul American şi să devii chiar guvernator al Californiei, deşi nu eşti nici măcar vorbitor nativ de limbă engleză. Născut în vecinătatea oraşului Graz, Arnie era un copil firav şi bolnăvicios şi n-ar fi ajuns în veci Mister Olympia dacă n-ar fi fost educaţia spartană a tatălui său, inspector de jandarmerie, care îl punea să se ia la întrecere cu fratele său la schi, box şi fotbal.
Şi, de la băiatul care la 13 ani făcea haltere şi trăgea de fiare câte 4 ore pe zi, a ajuns, la 16 ani, vedeta concursurilor de culturism.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: