Armin van Buuren i-a făcut o surpriză unei românce şi a vorbit despre Untold într-o emisiune din Olanda: „Am avut nişte emoţii şi trăiri incredibile“ VIDEO

Armin van Buuren i-a făcut o surpriză unei românce şi a vorbit despre Untold într-o emisiune din Olanda: „Am avut nişte emoţii şi trăiri incredibile“ VIDEO

Armin van Buuren „uită“ să coboare de pe scena Untold FOTO Untold

Armin van Buuren, unul dintre cei mai apreciaţi DJ din lume, a fost invitat într-o emisiune din Olanda şi a vorbit în termeni laudativi despre atmosfera incredibilă de la festivalul Untold din Cluj-Napoca. Totodată, artistul i-a făcut o surpriză unei românce şi i-a transmis câteva gânduri cu ocazia zilei de naştere.

DJ-ul olandez Armin van Buuren (40 de ani), celebru deja pentru faptul că părăseşte cu greu scena Untold şi în ultimii trei ani a prins răsăritul alături de zecile de mii de spectatori, a fost invitat într-o emisiune din ţara sa natală şi a vorbit cu drag despre festivalul din Cluj-Napoca, potrivit site-ului stirileprotv.ro.

La ediţia din acest an, artistul, deşi a fost plătit pentru a face show timp de două ore şi jumătate, a coborât cu greu de pe scenă după cinci ore.

„Este emoţionant! Când vezi 62.000 de oameni cu tricori imprimate cu faţa ta şi mesaje pentru tine...nu am cum să îţi explic ce poţi să simţi. Nişte emoţii şi trăiri incredibile şi acestea sunt cu adevărat importante. Te fac să rămâi pe scenă ca DJ şi dacă poţi să mixezi cinci ore şi să îi faci fericiţi, ei se simt norocoşi. Ca să îţi imaginezi, era ora 9.30 dimineaţă şi în arenă erau peste 62.000 de oameni. Am observant în timpul concertului trei fete care stăteau aproape de scenă. Una dintre ele a plâns efectiv la toate piesele mele“, a declarat Armin van Buuren, potrivit sursei citate.

În plus, DJ-ul i-a făcut o surpriză unei clujence şi s-a filmat în timp ce îi ura la mulţi ani: „Salut, Alina! Aici e Armin van Buurren. Vreau să profit de ocazie pentru a-ţi ura la mulţi ani pentru cei 32 de ani pe care îi împlineşti. Sper din suflet că o să sărbătoreşti aşa cum se cuvine şi abia aştept să revin în ţara ta, România. Multă dragoste de aici şi ne vedem curând! Ai grijă de tine!“.

Citeşte şi: 

Surpriză uriaşă pentru o româncă: Morgan Freeman îi narează povestea de la Untold şi îi mulţumeşte VIDEO

 

Preot din Cluj, despre Untold: „Aţi spurcat oraşul nostru cu poluarea fonică şi spirituală din aceste zile de post. Untold e închinat lui Satan“

citeste totul despre: