Argumentul folosit de Olivia Steer în favoarea familiei tradiţionale: „I-a apărat onoarea, în duel, cu spada“ FOTO

Argumentul folosit de Olivia Steer în favoarea familiei tradiţionale: „I-a apărat onoarea, în duel, cu spada“ FOTO

Olivia Steer FOTO Facebook

Fosta prezentatoare TV Olivia Steer, cunoscută ca fiind o militantă înfocată anti-vaccin, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de susţinere a familiei tradiţionale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Olivia Steer (45 de ani), cunoscută datorită dietei raw-vegane pe care o promovează şi poziţiei anti-vaccin, a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook prin care explică de ce va vota în favoarea familiei tradiţionale, la referendumul Coaliţiei pentru Familie din 7 octombrie. 
 
Astfel, fosta vedetă Pro TV a invocat exemplul bunicilor ei, ca fiind reprezentativ pentru familia tradiţională pe care o susţine. 
 
„Bunicii mei paterni: el - avocat, ea - învăţătoare. A fost dragoste la prima vedere. S-au căsătorit curând după ce el i-a apărat onoarea, în duel, cu spada. Ei sunt unul dintre motivele pentru care promit să ne vedem pe 7 octombrie, la referendum!“, a fost mesajul Oliviei Steer, care a explicat şi când a fost făcută fotografia:

„De dinainte de razboi - erau proaspăt căsătoriţi, se plimbau la şosea, actualul Bulevard al Eroilor, din Cluj“. 
 
 
De asemenea, mai multe vedete din showbizul românesc şi-au exprimat opiniile cu privire la referendumul de modificare a Constituţiei pe tema familiei tradiţionale, majoritatea fiind de părere că este unul inutil, care promovează ura, homofobia şi este menit să „dezbine şi mai mult o naţiune deja dezbinată“. 
 
Printre acestea se numără cântăreţul Florin Ristei, actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă şi jurnalista Melania Medeleanu, care au făcut paralele între adevăratele probleme ale românilor şi subiectul central al discuţiilor, referendumul. În plus, vedetele îndeamnă la boicotarea referendumului, prin neprezentare la vot. 
 
 
Melania Medeleanu e de părere că cetăţenii prezenţi la referendum nu vor hotărî ca două persoane de acelaşi sex să nu se poată căsători, ci „vor alege să ne întoarcem în peştera fricii, locul în care oamenii sunt cel mai uşor de dezbinat şi de manipulat“. 
 
 
„Avem în sfârşit medicamente pentru copiii bolnavi de cancer. Avem în sfârşit autostrăzi şi şcoli la standarde europene. Nu mai e nevoie decât să redefinim în Constituţie familia. Ne costă aproximativ 20 de milioane de euro. «Se merită». 
 
 
„Sper ca adevărul să iasă la lumină şi să nu rămână îngropat în această mizerie strategică care e construită din perdele de fum de tip referendumul pe care ne pregătim să-l facem, care este total fără obiect şi care nu are rost decât pentru a dezbina o naţiune şi-aşa dezbinată. 43 de milioane de euro pentru un referendum din rezervele statului şi nimic, absolut nimic pentru un spital care să fie construit de la zero, fără bacterii şi fără posibilitatea de a muri infectat, internat în spital“, a scris Chirilă.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: