Apelul făcut de Johnny Depp împotriva deciziei din procesul intentat The Sun pentru defăimare, respins

Apelul făcut de Johnny Depp împotriva deciziei din procesul intentat The Sun pentru defăimare, respins

Foto Getty Images

Apelul făcut de actorul Johnny Depp împotriva deciziei Înaltei Curţi de la Londra în procesul intentat tabloidului britanic The Sun pentru defăimare a fost respins, relatează BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Înalta Curte a hotărât că Depp a agresat-o pe actriţa Amber Heard, care i-a fost soţie.

Johnny Depp a dat în judecată pentru defăimare News Group Newspapers, compania care deţine publicaţia The Sun, şi pe redactorul Dan Wootton.

Ziarul a scris în aprilie 2018 că actorul şi-a bătut soţia şi susţine că cele relatate sunt adevărate. Procesul a început pe 7 iulie 2020. Timp de 16 zile, în faţa judecătorului au fost depuse mărturii, inclusiv de Johnny Depp şi fosta lui soţie.

Pe 2 noiembrie, Înalta Curte a decis împotriva actorului. Judecătorul a spus că ziarul a dovedit că articolul conţinea elemente „adevărate în mod considerabil” şi a găsit că 12 dintre cele 14 incidente subliniate au avut loc.

Judecătorul care a respins apelul lui a spus că acesta nu are „o perspectivă rezonabilă de a reuşi”, însă i-a dat termen până pe 7 decembrie să aplice direct la Curtea de Apel.

Decizia judecătorului Justice Nicol, care a formulat şi prima hotărâre, a fost dată săptămâna trecută, însă a fost făcută public miercuri.

El i-a ordonat lui Depp să facă şi plata iniţială către NGN de aproximativ 630.000 de lire sterline, cheltuieli de judecată.

Odată cu pierderea procesului, Depp a părăsit franciza „Fantastic Beasts”, după ce i-a fost cerut să demisioneze. El a interpretat rolul vrăjitorului Gellert Grindelwald în seria de filme a Warner Bros. Depp a filmat o singură scenă pentru al treilea film, însă va primi întreg onorariul.

El a fost înlocuit de Mads Mikkelsen, a confirmat Warner Bros.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările