Apariţiile de pe covorul roşu al galei Gopo 2019: Jojo şi Monica Bârlădeanu, unele dintre cele mai frumoase ţinute FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Bârlădeanu FOTO Vlad Chirea/Libertatea
Monica Bârlădeanu FOTO Vlad Chirea/Libertatea

Actriţele au întors privirile cu ţinutele pe care le-au ales pentru a defila pe covorul roşu al celei de-a XIII-a ediţie a Premiilor Gopo, care a avut loc, marţi seară, 19 martie 2019, la Teatrul Naţional Bucureşti. Jojo (37 de ani) şi Monica Bârlădeanu (40 de ani) au avut unele dintre cele mai provocatoare apariţii.

Gala premiilor Gopo s-a desfăşurat la Teatrul Naţional Bucureşti, marţi seară, 19 martie, şi a fost prezentată de actorul Alexandru Bogdan. 

Majoritatea vedetelor au ales pentru covorul roşu rochii lungi, de gală. 

Jojo, Monica Bîrlădeanu, Oana Sîrbu, Anca Serea, Olimpia Melinte, Amalia Enache, Victoria Răileanu, Ioana Blaj, Kitty Cepraga, Aylin Cadîr sunt câteva dintre cele care au ales ţinute care să le pună în evidenţă siluetele şi care au întors toate privirile. 

Monica Bîrlădeanu a întors toate privirile şi a strălucit la propriu în ţinuta argintie pe care ales-o pentru eveniment, o rochie lungă, cu decolteu adânc, în v, crăpătură adâncă în partea de jos şi mâneci lungi. Pe aceasta a accesorizat-o cu un clutch negru şi sandale crem, cu platformă, din piele întoarsă.

image

Monica Bîrlădeanu FOTO Vlad Chirea/Libertatea

   

Jojo şi-a făcut apariţia la braţul partenerului ei de viaţă, actorul Paul Ipate. Ea a purtat o rochie albă din tafta, lungă, cu o mică trenă, cu umeri supradimensionaţi, spatele gol şi decupaje în zona taliei.

image

Jojo, alături de Paul Ipate FOTO Facebook

Actriţa Ilona Brezoianu a fost, de asemenea, fermecătoare într-o salopetă albă cu un umăr gol. 

image

Ilona Brezoianu FOTO Ionuţ Rusu

Anca Serea a strălucit pe covorul roşu alături de soţul ei, cântăreţul Adrian Sînă. Ea a defilat într-o rochie roşie, cu trenă şi volane asimetrice, cu umerii la vedere, pe care a asortat-o cu un colier cu pietre preţioase, pe care l-a purtat la baza gâtului, şi o pereche de cercei lungi.

image

Anca Serea, alături de soţul ei, Adi Sînă FOTO Ionuţ Rusu

   

Olimpia Melinte (foto jos), Eliza din serialul Pro TV „Vlad“, a optat pentru o rochie lungă, cu croi clasic, drept, de culoare galbenă, la care a accesorizat un colier şi cercei cu pietre verzi.

Victoria Răileanu (foto jos), în prezent actriţă şi ea în „Vlad“, a ales să poarte o rochie orange, midi, cu pliuri suprapuse. A accesorizat-o cu sandale aurii.

image

Adrian Nartea, Victoria Răileanu, Olimpia Melinte, Ştefan Iancu FOTO Pro TV

Ioana Blaj, personajul Iza din „Fructul oprit“, a defilat într-o rochie neagră crăpată în partea de jos, cu bretele şi decolteu adânc în v, care are aplicat un accesoriu argintiu. Ţinuta a fost completată de sandale negre şi clutch în aceeaşi nuanţă.

image

Ioana Blaj, alături de Ducu Ion FOTO Pro TV

Iulia Lumânare, câştigătoarea trofeului pentru Cea mai bună actriţă într-un rol secundar pentru filmul „Pororoca“, a ales o rochie simplă, albă cu plasă nude în zona umerilor. 

image

Iulia Lumânare FOTO Facebook

Amalia Enache a îmbrăcat o rochie lungă, gri, cu aplicaţii florale strălucitoare în zona bustului şi pene în zona taliei, la care a asortat un clutch argintiu şi o pereche de sandale cu toc orange.

image

Amalia Enache, alături de Dragoş Bucurenci FOTO Facebook

Aylin Cadîr a avut o apariţie originală, o rochie albă midi, la baza gâtului şi mâneci trei sferturi, cu volane, accesorizată cu şnur negru şi pantofi stiletto combinaţi cu dress cu ştrasuri aplicate în aceeaşi nuanţă. 

image

Aylin Cadîr FOTO Pro TV

Kity Cepraga s-a prezentat într-o rochie de culoare verde închis, din catifea şi tafta, cu mâneci bufante şi volane suprapuse, care i-a evidenţiat bustul şi gleznele. O pereche de pantofi stiletto aurii i-au întregit ţinuta. 

image

Kitty Cepraga FOTO Vlad Chirea/Libertatea

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite