Anturajele cool ale vedetelor de Hollywood

Anturajele cool ale vedetelor de Hollywood

FOTO GULIVER/GETTY IMAGES Cara Delevingne, Rihanna, Jordan Dunn

Cool & the gang! Or fi ei proaspăt sosiţi în rândul celebrităţilor, dar Taylor Swift, Cara Delevingne şi Robert Pattinson s-au ales cu un rol important în cele mai populare găşti ale oraşului. Dar şi celebra Kate Hudson e la fel de cool printre ai ei…


Anturajul Carei Delevingne

Cine-i inclus? Michelle Rodriguez, Rihanna, Rita Ora, Kendall Jenner, Joan Smalls, Jordan Dunn.

E mica londoneză de 21 de ani care face ravagii la petrecerile fashion: atât pentru că este modelul anului, dar şi pentru că se distrează sălbatic. Deşi acum se iubeşte cu „soţioara“ Michelle Rodriguez, o vedem de multe ori împreună cu Rita Ora şi cu Rihanna, prietenele ei de distracţie mai vechi.

Un grup model

Modelele trec prin multe în culisele prezentărilor de modă: se ajută, se bârfesc, îşi dau sfaturi sau fac haz de necaz. De aceea, nu e de mirare că în grupul Carei se află şi Kendall Jenner, cu care-ar fi împărţit şi un fost iubit, pe Harry Styles. Printre alte manechine se află şi Jourdan Dunn – pe care Cara o numeşte „iubirea sa“, pe reţelele de socializare – şi Joan Smalls. Cu Rihanna, modelul are o legătură mai trainică. Recent, cele două au fost văzute plimbându-se liniştite într-un cărucior de cumpărături... pe catwalk-ul Chanel! Dar istoria prieteniei lor distractive e mai complicată. 

Află ce anturaje interesante s-au mai format în lumea mondenă, pe www.okmagazine.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: