Antonio Banderas a fost transportat de urgenţă la spital în urma unui incident cardiac

Antonio Banderas a fost transportat de urgenţă la spital în urma unui incident cardiac

Antonio Banderas le-a mulţumit medicilor britanici care l-au tratat FOTO Guliver/Getty Images

Actorul spaniol Antonio Banderas, în vârstă de 56 de ani, a fost transportat de urgenţă la un spital din Marea Britanie la sfârşitul săptămânii trecute în urma unui incident cardiac. În prezent, starea artistului este stabilă, acesta făcând şi primele declaraţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi seară Antonio Banderas a fost transportat de urgenţă la spitalul St. Peter din Chertsey, după ce, în timp ce se antrena în sala de gimnastică din reşedinţa sa, a simţit dureri acute în zona pieptului, scrie US Magazine.
 
Ulterior, starul spaniol a dezvăluit pentru tabloidul „The Sun“ că „a suferit un episod cardiac“ şi le-a mulţumit medicilor britanici care l-au tratat.
 
În momentul incidentului, Banderas se afla în conacul său din Cobham, Surrey, estimat la 2,4 milioane de dolari, unde locuieşte împreună cu iubita lui, Nicole Kimpel (37 de ani).
 
Actorul spaniol s-a mutat în Marea Britanie în anul 2015, după divorţul de actriţa Melanie Griffith, alături de care şi-a petrecut ultimii 19 ani. Actorul a declarat că viaţa lui a trecut printr-o schimbare majoră după despărţirea de diva hollywoodiană şi că a simţit nevoia de a se reinventa, precizând la momentul respectiv că îşi doreşte să aibă un trai mai relaxat. „Această casă îmi oferă simplitatea şi libertatea de care am nevoie în viaţa mea. Nu sunt o persoană căreia îi plac petrecerile şi agitaţia. Aici am liniştea pentru a scrie, lucrez la mai multe scenarii în acest moment“, declara artistul pentru revista „Hello!“.

Antonio Banderas, alături de actuala sa iubită, Nicole Kimpel, care este originară din Olanda şi lucrează în domeniul bancar FOTO Guliver/Getty Images

Antonio Banderas este un actor, regizor şi producător spaniol. Şi-a început cariera odată cu apariţiile în filmele regizate de Pedro Almodovar şi a jucat apoi în câteva filme celebre produse la Hollywood, în special în anii 1990 şi 2000, precum „Asasini/ Assassins“, „Evita“, „Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor“, „Philadelphia“, „Desperado“, „Masca lui Zorro“ şi „Joaca de-a spionii/ Spy Kids“. În ultimii ani, starul spaniol a asigura vocile unor personaje principale în filmele de animaţie din francizele „Shrek“ şi „Puss in Boots“.
 
citeste totul despre: