Antonia a devenit mamă pentru a treia oară: artista i-a dăruit lui Alex Velea cel de-al doilea băieţel

Antonia a devenit mamă pentru a treia oară: artista i-a dăruit lui Alex Velea cel de-al doilea băieţel

Antonia şi Alex Velea formează un cuplu din 2013 FOTO Facebook Antonia

Cântăreaţa Antonia a născut, astăzi, la o clinică privată din Capitală, un băieţel sănătos, devenind mamă pentru a treia oară. Copilul nu poate purta, însă, numele tatălui, deoarece artista este în continuare căsătorită cu Vicenzo Castellano.

Ştiri pe aceeaşi temă

Antonia (27 de ani) a ajuns, în această dimineaţă, la maternitate, unde a adus pe lume un băieţel de nota 10, care cântăreşte patru kilograme. Naşterea a decurs fără probleme, iar cântăreaţa l-a avut alături pe partenerul ei de viaţă, Alex Velea (32 de ani), alături de care mai are un fiu, Dominic, în vârstă de doi ani.
 
Artista are şi o fetiţă, Maya (6 ani), din căsătoria cu afaceristul italian Vicenzo Castellano, care locuieşte în Italia alături de bunicii ei şi pentru custodia căreia cei doi se luptă de câţiva ani. 
 
Antonia şi Vicenzo au anunţat la începutul verii că se vor despărţi pe cale amiabilă, după ce vedeta a renunţat la procesul de divorţ intentat soţului ei. Înainte de a ajunge în faţa unui notar la Bucureşti, cazul celor doi trebuie să treacă şi prin faţa Tribunalului de minori din Napoli. 
 
Procedura se dovedeşte a fi una îndelungată, motiv pentru care Antonia poartă încă numele Castellano, iar cei doi copii pe care îi are cu Alex Velea nu pot fi trecuţi pe numele tatălui lor.
   
Antonia şi Alex Velea, alături de fiul lor Dominic FOTO Facebook 

Antonia, alături de fetiţa ei, Maya FOTO Facebook

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: