Anthony Hopkins, confundat cu un cerşetor. Cum arăta actorul în momentul în care o femeie i-a sugerat să meargă la adăpost FOTO

Anthony Hopkins, confundat cu un cerşetor. Cum arăta actorul în momentul în care o femeie i-a sugerat să meargă la adăpost FOTO

Anthony Hopkins a fost confundat cu un cerşetor FOTO Guliver/Getty Images

Anthony Hopkins, premiat cu Oscar pentru rolul din filmul „Tăcerea mieilor/ The Silence of the Lambs“, a fost confundat cu o persoană fără adăpost în timpul filmărilor pentru adaptarea TV a piesei shakespeariene „Regele Lear/ King Lear“, care va fi difuzată de BBC Two.

Ştiri pe aceeaşi temă

Celebrul actor în vârstă de 80 de ani a fost confundat cu o persoană fără adăpost de către un trecător, în timp ce îl interpreta pe Regele Lear. Pentru acest rol, Hopkins a fost filmat împingând un cărucior în care părea să aibă toate bunurile sale, pe străzile din oraşul englez Stevenage, scrie The Independent.

Incidentul a fost povestit de regizorul peliculei, Richard Eyre: „În timp ce filmam acolo, o femeie care se deplasa cu un scuter s-a apropiat de Tony (n.r. - Anthony Hopkins) şi i-a spus: «Ştii, există un cămin de bătrâni puţin mai încolo. Ai putea să îţi duci căruciorul acolo»“.

Anthony Hopkins, la filmările producţiei „Regele Lear“ FOTO Ross Peters/REX/Shutterstock 

Filmul „Regele Lear“ a fost realizat în 25 de zile şi va avea premiera în această lună, la BBC Two, urmând să fie anunţată şi data exactă. Din distribuţie mai fac parte actorii Emma Thompson, Florence Pugh, Emily Watson, Jim Broadbent, Andrew Scott şi Christopher Eccleston, notează News.ro.

Anthony Hopkins, născut pe 31 decembrie 1937, este un actor britanic de film, teatru şi televiziune. Considerat unul dintre cei mai talentaţi artişti ai generaţiei sale, starul britanic a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal în 1992 pentru evoluţia sa din filmul „Tăcerea mieilor/ The Silence of the Lambs“. Anthony Hopkins a primit alte trei nominalizări la Oscar pentru rolurile din filmele „Rămăşiţele zilei/ The Remains of the Day“, „Nixon“ şi „Amistad“.

Anthony Hopkins a fost înnobilat în 1993 de regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii pentru servicii deosebite aduse artei dramatice şi are, începând din 2003, o stea pe Walk of Fame din Hollywood.

citeste totul despre: