Anthony Hopkins, câştigător Oscar 2021, despre lupta cu alcoolismul: „Sunt fericit că sunt alcoolic. E un dar“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În anii 1970, Anthony Hopkins era dependent de alcool FOTO Profimedia
În anii 1970, Anthony Hopkins era dependent de alcool FOTO Profimedia

Sir Anthony Hopkins a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru pelicula „'The Father“. Acesta este al doilea Oscar, după cel obţinut în 1992, pentru rolul Hannibal Lecter, din „Tăcerea mielilor“. Legendarul actor a fost la un pas să-şi rateze cariera din cauza alcoolului şi recunoaşte că a rezistat acestei tentaţii în ultimii 45 de ani.

La finalul anului trecut, Anthony Hopkins (83 de ani) a postat un mesaj emoţionant pe Twitter, în care anunţa că sărbătoreşte 45 de ani fără alcool, după ce a fost la un pas să moară din cauza băuturii. Mesajul a fost, totodată, unul de încurajare pentru multele persoane care, din cauza pandemiei şi a izolării, au început să consume tot mai mult alcool.

„A fost un an dur, plin de durere şi tristeţe pentru mulţi, mulţi oameni. Acum 45 de ani, eu m-am trezit la realitate. Mă îndreptam spre dezastru, am băut până am fost la un pas de moarte”, a mărturisit actorul în decembrie 2020.

Citeşte aici povestea incredibilă a actorului, cum a luptat cu această dependenţă şi ce spunea despre el în perioada în care era alcoolic.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite