Anne Hathaway donează bani pentru mariajele gay

Anne Hathaway donează bani pentru mariajele gay

Anne Hathaway

Actriţa americană Anne Hathaway va dona o parte din banii obţinuţi pe fotografiile realizate la nunta ei, celebrată la sfârşitul lunii septembrie, unor organizaţii care sprijină cauza mariajelor gay.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anne Hathaway s-a căsătorit cu iubitul ei, Adam Shulman, în cadrul unei ceremonii private, care s-a desfăşurat în California, la sfârşitul lunii septembrie, iar actriţa americană doreşte să se asigure că toate cuplurile din lume vor avea în viitor dreptul de a se căsători, indiferent de orientarea lor sexuală, informează Mediafax.

Actriţa în vârstă de 29 de ani va dona o parte importantă din banii obţinuţi pe fotografiile de la nunta ei mai multor organizaţii care militează pentru căsătoriile între persoane de acelaşi sex.Printre celelalalte asociaţii şi instituţii care vor beneficia de fonduri primite de la Anne Hathaway se numără American Cancer Society, The Girl Effect şi St. Jude Children's Research Hospital.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările