Anne Hathaway dezvăluie că a trecut prin „experienţe de natură sexuală foarte urâte“ la Hollyood

Anne Hathaway dezvăluie că a trecut prin „experienţe de natură sexuală foarte urâte“ la Hollyood

Anne Hathway a câştigat un Oscar pentru rolul din musicalul „Mizerabilii“ FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa americană Anne Hathaway (35 de ani) a dezvăluit că a avut „experienţe de natură sexuală foarte urâte“ la Hollywood, unele chiar recente.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am o carieră de 20 de ani şi am avut parte de câteva experienţe foarte, foarte urâte, dar am avut şi unele foarte bune – atât cu femei, cât şi cu bărbaţi“, a declarat actriţa într-un interviu pentru revista „Glamour“
 
Vedeta a precizat că situaţiile în care a fost pusă nu au fost la fel de groaznice precum ale altor femei de la Hollywood: „Deşi nu se compară cu poveştile atroce pe care alte femei le-au împărtăşit în ultimele luni, am avut experienţe negative pe platourile de filmare, unele de natură sexuală. Unele, la începutul carierei, altele mai recente – toate inacceptabile.“
 
Anne Hathaway a precizat şi că s-a alăturat mişcării Time’s Up, care sprijină victimele abuzurilor sexuale, pentru a se asigura că alte actriţe şi femei nu vor trece prin ce a trecut ea. 
 
„Ca o femeie de 35 de ani care a experimentat dezechilibrul abuziv al lumii ştiu că vreau să fac parte dintr-o mişcare de schimbare. Ştiu că viaţa poate fi mult mai rea pentru alţii decât a fost pentru mine, dar presuspun că, la fel ca multe alte persoane care au suferit, vreau să-i protejez pe alţii, să-i feresc de lucrurile rele prin care am trecut eu“, a explicat Hathaway. 
 
Actriţa a adăugat că dacă se doresc progrese, atunci toată lumea trebuie să muncească: „Dacă vrem să se producă o schimbare, trebuie să fim pregătiţi să ne simţim inconfortabil.“
 
Anne Hathaway a câştigat Oscarul pentru Cea mai bună actriţă în rol secundar datorită interpretării personajului Fantine din „Mizerabilii“, film regizat de Tom Hooper şi care i-a mai avut în distribuţie pe actorii Hugh Jackman, Russell Crowe şi Amanda Seyfried. Pe lângă „Mizerabilii“, Anne Hathaway a fost foarte apreciată pentru rolul din „Rachel se mărită/ Rachel Getting Married“, de Jonathan Demme, pentru care a primit şi prima nominalizare la premiile Oscar, în 2009. De asemenea, a mai jucat în „Diavolul se îmbracă de la Prada/The Devil Wears Prada“ (2006) şi în „Brokeback Mountain/ O iubire secretă“ (2005). În 2010, a putut fi văzută pe marile ecrane în „Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs“, în care a jucat alături de Jake Gyllenhaal, dar şi în animaţia „Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland“, de Tim Burton. În 2011 şi în 2014, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes „Rio“ şi în continuarea lungmetrajului, „Rio 2“. Hathaway a jucat şi în SF-ul de mare succes „Interstellar: Călătorind prin univers/ Interstellar“, de Christopher Nolan, iar în 2015 a putut fi văzută în „Internul/ The Intern“, alături de Robert DeNiro. 
 
În curând, actriţa va putea fi văzută în „Ocean's 8“.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: