Angelina Jolie, fără prieteni

Angelina Jolie, fără prieteni

Angelina Jolie

Actriţa Angelina Jolie a acordat un interviu pentru revista „Marie Claire" în care a vorbit despre familie şi noul său film, „In the Land of Blood and Honey", potrivit becomegorgeous.com.

Jolie are o familie numeroasă şi frumoasă, un Oscar şi, mai nou, este regizorul peliculei „In the Land of Blood and Honey". Filmul prezintă ororile războiului din fosta Iugoslavie, având în prim-plan relaţia dintre Daniel, un ofiţer sârb, şi Ajla, o femeie musulmană.

„Cred că este încă greu de înţeles ce s-a întâmplat. Nu poţi să cauţi un sens în ceva ce chiar nu are sens: să violezi şi să-ţi omori vecinul alături de care ai trăit întotdeauna", spune Jolie. Actriţa a povestit pentru „Marie Claire" că a început să scrie scenariul filmului „pentru a scăpa de frustrările mele referitoare la comunitatea internaţională şi la chestiunile ce ţin de justiţie".

Angelina Jolie a mai vorbit şi despre prietenele sale, mărturisind că nu este prea sociabilă. „Am doar câteva prietene. Nu sunt prea sociabilă. Nu am activităţi în comun cu ele şi sunt foarte legată de timpul petrecut acasă", a precizat actriţa.

Deşi relaţia lui Brad Pitt cu Jolie a fost destul de comentată, actriţa spune că iubitul său i-a diversificat viaţa în feluri în care nu şi-ar fi imaginat niciodată.

„Am construit o familie. Nu este doar iubirea vieţii mele, este familia mea. Ţin foarte mult la acest lucru", a declarat Jolie. Brad Pitt şi Angelina Jolie au şase copii, trei adoptaţi şi trei biologici.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările