Angelina Jolie, într-un film de Almodovar

Angelina Jolie, într-un film de Almodovar

Angelina Jolie

Angelina Jolie i-a „smuls" regizorului Pedro Almodovar promisiunea unei colaborări viitoare, după ce l-a întrebat, pe covorul roşu, pe renumitul cineast spaniol dacă doreşte să o distribuie într-un film al său, potrivit Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timp ce răspundeau întrebărilor jurnaliştilor şi pozau pe covorul roşu, cu ocazia unui eveniment organizat sâmbătă, la Egyptian Theatre din Los Angeles, Angelina Jolie şi Pedro Almodovar s-au oprit din interviurile pe care le acordau, pentru a se saluta şi a sta de vorbă.

„Într-o bună zi, când toate aceste camere de filmat nu vor mai fi aici, vom găsi oare un proiect pentru a face un film împreună?", a întrebat actriţa americană. „Da, absolut", a răspuns cineastul spaniol.

Cele două vedete au participat, sâmbătă, la o masă rotundă a regizorilor nominalizaţi la Globul de Aur pentru cel mai bun film într-o limbă străină, organizată la Egyptian Theatre. Angelina Jolie este nominalizată la această categorie cu debutul ei regizorul - „In the Land of Blood and Honey" -, iar Pedro Almodovar a fost nominalizat pentru cel mai recent film al său, „Pielea în care trăiesc/ La piel que habito".


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările