Angelina Jolie: „E ciudat, niciodată nu mi-am dorit un copil“

Angelina Jolie: „E ciudat, niciodată nu mi-am dorit un copil“

Angelina Jolie este mama a şase copii, dintre care trei biologici şi trei adoptaţi FOTO Getty Images

Deşi acum nu-şi mai poate imagina viaţa fără copiii săi, Angelina Jolie (40 de ani) a mărturisit că niciodată nu şi-a dorit să fie mamă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„E ciudat, niciodată nu mi-am dorit un copil. Nu mi-am dorit niciodat să rămân însărcinată. N-am avut niciodată grijă de un copil. Nu m-am văzut niciodată în postura de mamă“, a declarat Angelina Jolie pentru Associated Press.

Actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii: trei biologici - Shiloh (zece ani) şi gemenii Knox şi Vivienne (şapte ani) -, şi trei adoptaţi - Maddox (14 ani, Cambodgia), Pax (12 ani, Vietnam) şi Zahara (11 ani, Etiopia).

În iulie 2014, celebra actriţă declara pentru „Elle Magazine“ că în trecut gândul la o familie i se părea doar un vis frumos: „N-am crezut niciodată că o să mă îndrăgostesc, nu m-am gândit niciodată că voi întâlni persoana potrivită. Provenind dintr-o familie destrămată, începi să accepţi că anumite lucruri par desprinse din poveşti şi încetezi să le mai cauţi.“

În prezent, Angelina se află în Cambodgia pentru filmările lungmetrajului pe care îl regizează, „First They Killed My Father“. Filmul produs de Netflix este bazat pe memoriile activistei pentru drepturile omului Loung Ung, care prezintă genocidul cambodgian din 1970.

Angelina Jolie a fost profund impresionată de cartea lui Loung Ung, care descrie ororile războiului văzute prin ochi de copil, cu atât mai mult cu cât primul copil adoptat de actriţă, Maddox, provine din Cambodgia. Însuşi fiul său o ajută pe actriţă în noul proiect cinematografic, deşi într-un interviu recent pentru publicaţia „Today“ aceasta a afirmat că nu-şi doreşte ca micuţii să-i calce pe urme.

Angelina Jolie, alături de Brad Pitt şi de copilul lor adoptat din Cambodgia FOTO Cinemarx

„Prima călătorie în Cambodgia m-a schimbat. Mi-a schimbat perspectivele. Mi-am dat seama că e atât de multă istorie despre care nu am învăţat la şcoală şi atâtea lucruri în viaţă pe care am nevoie să le înţeleg, încât am fost copleşită“, a mai declarat Angelina pentru Associated Press.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările