Angelina Jolie a donat 1 milion de dolari pentru a-i ajuta pe copiii afectaţi de coronavirus: mesajul actriţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelina Jolie FOTO Getty Images
Angelina Jolie FOTO Getty Images

Actriţa Angelina Jolie, în vărstă de 44 de ani, a donat 1 milion de dolari pentru alimente destinate copiilor afectaţi de coronavirus

Cunoscuta actriţă Angelina Jolie (44 de ani) a donat 1 milion de dolari organizaţiei No Kid Hungry, pentru alimente destinate copiilor care ar putea fi afectaţi de criza provocată la nivel mondial de pandemia de Covid-19.

„Începând din această săptămână, peste un miliard de copii nu mai merg la cursuri, pentru că au fost întrerupte din cauza coronavirusului. Mulţi copii depind de îngrijirea şi hrana primite la şcoală, inclusiv 22 de milioane de copii din America ce au nevoie de sprijin în ceea ce priveşte asigurarea alimentelor, şi-a explicat actriţa gestul.

În calitate de emisar special al Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi al ONU, Angelina Jolie a donat în ultimii ani mai multe milioane de dolari unor programe caritabile.

Angelina Jolie nu este singura vedetă de la Hollywood care şi-a demonstrat generozitatea în această perioadă de criză. Vedete din toată lumea s-au mobilizat şi au donat sume importante de bani pentru a lupta cu pandemia. 

Fundaţia cântăreţei Rihanna a donat cinci milioane de dolari eforturilor rapide de stopare a răspândirii coronavirusului, actorul Arnold Schwarzenegger a donat 1 milion de dolari Frontline Responders Fund, care se ocupă de aprovizionarea cu echipamente medicale, iar cei doi soţi, actorii Ryan Reynolds şi Blake Lively, au anunţat că vor dona 1 milion de dolari unor organizaţii din SUA şi Canada care se ocupă de combaterea foametei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite