Angelina Jolie despre „Maleficent“: „Până acum, nu am realizat câte filme am făcut la care copiii mei nu se pot uita“

Angelina Jolie despre
„Maleficent“: „Până acum, nu am realizat câte filme am făcut la care
copiii mei nu se pot uita“

Angelina Jolie este Vrăjitoarea cea rea în cea mai noua producţie Disney, „Maleficent“

Angelina Jolie, protagonista filmului „Maleficent“, care va fi lansat în acest weekend, a vorbit despre bucuria de a face „un film adecvat pentru toţi cei şase copii ai săi“, dar şi despre trecutul său cinematografic „tumultuos“.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Angelina Jolie a fost pentru o perioadă copilul rebel de la Hollywood, căruia îi plăcea să şocheze prin filmele sale, dar şi prin alegerile făcute pe plan personal. De exemplu, la decernarea premiilor Oscar din 2000, Angelina şi-a sărutat propriul frate, după ce a fost desemnată cea mai buna actriţă într-un rol secundar.

Acum, odată cu lansarea „Maleficent“, producţie de familie marca Disney, ce reinterpretează povestea „Frumoasa din pădurea adormită“, actriţa de 38 de ani a realizat că filmele sale abordează subiecte delicate, precum consumul de droguri, dar au şi multe scene cu conţinut explicit. „Până acum, nu am realizat că am făcut foarte multe filme la care copiii mei nu se pot uita“, a declarat Jolie într-un interviu pentru „Daily Mail“.

„Acum îmi dau seama la ce filme nu au voie să se uite copiii mei. A fost foarte amuzant să fac „Maleficent“, ei (copiii - n.r.) erau nerăbdători să-l vadă. Mai mult decât atât, le-a plăcut la nebunie să fie pe platoul de filmare, să se joace în decorul de poveste de acolo şi să-i cunoască pe Elle (Fanning) şi pe Făt Frumos“, a spus actriţa despre pelicula în care joacă şi trei dintre copiii ei.

Angelina Jolie alături de Elle Fanning la promovarea filmului „Maleficent“, în Franţa  FOTO Wire Photos/Reuters

Viitoarea doamnă Pitt, care are în palmares o colecţie impresionantă de filme şi două Oscaruri, pentru „Girl, Interrupted“ şi „Changeling“, a recunoscut că fost destul de descurajată când a trebui să intre în pielea unui personaj atât de cunoscut (Vrăjitoarea cea rea – n.r.), mai ales de copii. „Am fost foarte speriată că-i voi dezamăgi pe fanii vrăjitoarei, printre care mă număr şi eu.  Am făcut nişte alegeri la fel de puternice ca şi personajul pe care l-am interpretat. Trebuie să te gândeşti foarte mult la ce aşteptări are publicul şi să fii cât de distractiv poţi. Altfel, lumea va fi dezamăgită şi se va plictisi repede“, a adăgat aceasta.

„Maleficent“ este un film special pentru Angelina, întrucât Vivienne, fetiţa ei de cinci ani, a jucat-o pe tânăra prinţesă Aurora. „A fost absolut minunat să joc alături de Vivienne, deşi motivul pentru care apare în rolul prinţesei a fost că ea era singurul copil ce nu s-a speriat de înfăţişarea mea din film. Am repetat scenele doar de câteva ori. De fapt, am fost de-a dreptul surprinsă de cât de bine s-a descurtat Vivienne“, a completat aceasta. Angelina a recunoscut, însă, că nici ea şi nici Brad Pitt nu-şi doresc pentru copiii lor un viitor în industria cinematografică.

„Maleficent“, care îi are ca protagonişti pe Angelina Jolie, Elle Fanning şi Sam Riley, explorează povestea Vrăjitoarei rele din basmul „Frumoasa adormită“ şi modul în care aceasta s-a transformat într-unul dintre cele mai cunoscute personaje negative din poveşti. Filmul are premiera pe marile ecrane din România pe 30 mai.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările