Angelina Jolie a confirmat că se va căsători cu Brad Pitt

Angelina Jolie a confirmat că se va căsători cu Brad Pitt

Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt împreună de şapte ani şi au şase copii FOTO Reuters

Angelina Jolie a confirmat, miercuri, că se va căsători cu Brad Pitt, „aşa cum era prevăzut“, într-un interviu acordat cotidianului francez „Le Parisien“, relansând astfel zvonurile despre o apropiată ceremonie organizată în castelul pe care cuplul îl deţine în sudul Franţei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Suntem în continuare logodiţi, dar aceasta (căsătoria - n.r.) este un proiect la care ne gândim“, a declarat actriţa americană, care a anunţat, de asemenea, că intenţionează să joace din nou într-un film alături de viitorul ei soţ.
 
„Am scris scenariul pentru un film în care Brad şi eu vom împărţi afişul. Ne gândim mult la acest proiect“, a precizat artista.
 
Cuplul Jolie-Pitt deţine proprietatea Miraval, în sudul Franţei, unde petrece o bună parte a anului şi produce un sortiment de vin rosé. „Ne simţim deja puţin francezi. Copiii, chiar mai mult decât noi: ei vorbesc mai bine limba voastră decât noi“, a spus Angelina Jolie, care se află în Franţa în aceste zile pentru a-şi promova noul ei film, „Maleficent“, o nouă producţie a studiourilor Disney.
 
De mai mulţi ani, zvonurile despre „iminenta“ căsătorie dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt îi ţin în suspans pe jurnaliştii de la tabloide şi pe paparazzi, care se prezintă de fiecare dată în număr mare în jurul proprietăţii Miraval.
 
În aşteptarea acestei ceremonii, paparazzii se vor ocupa probabil de căsătoria dintre Kim Kardashian şi Kanye West, care îşi vor uni destinele în Franţa, la sfârşitul lunii mai.
 
Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în „Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith“ în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.
 
Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina“, sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările