Angelina Jolie şi Brad Pitt se mută în Franţa

Angelina Jolie şi Brad Pitt se mută în Franţa

Brad Pitt şi Angelina Jolie

Cuplul a decis să dea viaţa tumultuoasă de la Hollywood pe una liniştită în sudul Franţei, unde se vor muta alături de cei şase copii şi de părinţii lui Brad Pitt. Cei doi deţin un domeniu vast în Franţa, unde au cumpărat, în 2008, un castel medieval, în valoare de 41 de milioane de euro, în regiunea Provence.

Ştiri pe aceeaşi temă

Domeniul include un şanţ de fortificaţii, o vie, o livadă de măslini, un lac şi o pădure. „Întreaga familie se va muta acolo, imediat ce renovările vor fi finalizate. În acest moment, ei au şase bone - câte una pentru fiecare copil", a declarat o sursă apropiată celor doi actori americani.

Părinţii lui Brad Pitt, Jane şi Bill Pitt, care locuiesc în statul american Missouri, se vor muta şi ei cu Angelina şi cu Brad ca să-i ajute la creşterea copiilor.

„Ei vor să renunţe la bone şi să se bazeze pe ajutorul oferit de Bill şi Jane. Anexa în care vor locui aceştia este o clădire veche, suficient de mare, care va avea o sufragerie, o bucătărie şi două dormitoare. Va fi căsuţa perfectă pentru ei", a mai adăugat sursa.

Vor să prindă rădăcini într-un loc

Decizia de a părăsi Hollywoodul a venit după ce cuplul şi-a dorit să facă o schimbare pentru cei şase copii, care au fost tot timpul pe drumuri, în locurile în care părinţii lor aveau filmări.

„Nu mai vor să-i oblige să călătorească tot timpul. Brad e un tip conservator şi vrea ca ei să prindă rădăcini, să aibă prieteni şi să meargă cu toţii la aceeaşi şcoală. Se vor retrage de la Hollywood pentru o vreme", a mai completat sursa. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările