Angelina Jolie şi Brad Pitt au început lupta pentru custodia celor şase copii

Angelina Jolie şi Brad Pitt au început lupta pentru custodia celor şase copii

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei biologici şi trei adoptaţi FOTO Hepta

Brad Pitt a contestat cererea Angelinei Jolie de a avea custodia deplină a celor şase copii, depunând în instanţă acte prin care solicită custodia comună, ceea ce poate complica divorţul.

Ştiri pe aceeaşi temă

În actele prin care a intentat divorţ după 12 ani de relaţie şi doi de căsnicie, Angelina Jolie şi-a exprimat dorinţa de a primi custodia deplină a celor şase copii pe care îi are cu Brad Pitt, trei adoptaţi – Maddox (15 ani), Pax (12 ani), Zahara (11 ani) – şi trei biologici – Shiloh (10 ani) şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne. 

La momentul respectiv, actriţa a inclus însă o clauză prin care se specifică faptul că Brad Pitt are dreptul legal de a-i vizita şi a precizat că nu doreşte sprijin material sau pensie de întreţinere a copiilor.

Pe de altă parte, în actele depuse recent la un tribunal din California, Brad Pitt a inclus şi o cerere în care solicită custodia comună, deocamdată starul având doar drept de vizită.

Ancheta în care Pitt este cercetat pentru un presupus abuz comis asupra fiului său cel mare va fi extinsă, pentru a examina mai multe incidente ce i-au vizat pe toţi ceilalţi copii, a dezvăluit o sursă din anturajul actriţei, citată de Huffington Post.

Deşi mai multe persoane au negat că Pitt ar fi folosit violenţa fizică în prezenţa copiiilor, se pare că o reacţie agresivă pe care artistul ar fi avut-o faţă de Maddox, în momentul în care copilul a intervenit pentru a-i lua apărarea mamei sale, este motivul care a determinat-o pe Jolie să divorţeze. De altfel, mai multe surse apropiate cuplului au dezvăluit pentru presa străină că Maddox ar fi refuzat să participe la prima întâlnire a lui Pitt cu cei mici, care s-a desfăşurat în prezenţa unui terapeut, aşa cum a impus Angelina Jolie. 

Acesta este cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie (41 de ani) şi al doilea pentru Brad Pitt (52 de ani). Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările